Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

"Συγκλονιστικές" φωτογραφίες από τους... "απόγονους των αρχαίων Μακεδόνων" στα Σκόπια

Συλλόγος ΜΙΣΤΙΩΤΩΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ
"Ο Άγιος Βασίλειος"
Τ ο μ έ α ς Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ



Προς : τα Μέλη, πρόσωπα και Συλλόγους,
του Τομέα Πολιτισμού



ΘΕΜΑ : Ευχαριστούμε την Κική Παναγιωτίδου, μηχανικό
για το υλικό που μας έστειλε




Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και κάθε βοήθεια θα ήταν επιθυμητή.

Μαρία Παπαδοπούλου
Υπ.Τομέα Πολιτισμού
6979-913081





"Συγκλονιστικές" φωτογραφίες από τους... "απόγονους των αρχαίων Μακεδόνων" στα Σκόπια - Να 'ναι καλά οι άνθρωποι που μας προσφέρουν απλόχερα το γέλιο!!! Είναι φορές που μπροστά στην εικόνα, τα λόγια χάνουν την σημασία τους. Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, απολαύστε το θέαμα που πρόσφεραν οι "Μακεδόνες πολεμιστές" των Σκοπίων. Οι "Μακεδόνες" υποδέχονται στο αεροδρόμιο τον "απόγονό" τους, πρίγκιπα της φυλής Χούσνα του Πακιστάν.
Οι "Μακεδόνες πολεμιστές" παρουσιάζονται στον "βασιλιά" Γκρούεφσκι (απορία: γιατί πατάει σε εφημερίδα;) Πληροφοριακά, οι περικεφαλαίες είναι φτιαγμένες από γυψόστοκο για να προστατεύουν το "πολύτιμο" περιεχόμενο αυτών των κρανίων ενώ είναι βαμμένα με κίτρινη λαδομπογιά πολυτελείας λόγω έλλειψης... σε αποθέματα χρυσού.
Οι "Μακεδόνες" άγρυπνοι φρουροί του παρελθόντος των.Οι "Μακεδόνες" ετοιμάζονται για παρέλαση, σε αντιπερισπασμό της παρέλασης των ΛΟΚ στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου, το 2008. Απ' αυτή την "εκδήλωση" επιτέλους μαθαίνουμε ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες, πολεμούσαν φορώντας... κάλτσες, αθλητικά παπούτσια και σαγιονάρες!Και να θες να τους πάρεις στα σοβαρά, όταν βλέπεις τέτοιο καρακιτσαριό, δεν μπορείς! Ο μεσαίος είναι όλα τα λεφτά, όπως κι ο "τζινάτος" στην άκρη!Το... τσίρκο έχει ξεκινήσει για τα καλά.Και ο κόσμος γελάει με την ψυχή του.Ούτε ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο Ιουστινιανός και η Αγία Ελένη την γλύτωσαν!Η περίφημη "σκοπιανή" φάλαγγα!Και μια αναμνηστική φωτογραφία, με όλες σχεδόν τις φίρμες (Κλεοπάτρα Πτολομάγιοβα, Φιλίπ Μακεντόσκι, ένας που φέρνει λίγο σε... Τραμπάκουλα, κάποιος που μοιάζει σε ρακοσυλλέκτη και κάτι άλλες... μορφές!).ΑΞΙΟΙ, ΑΞΙΟΙ!!! (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: "ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ")