Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Τιμητική Επιστολή εφημερίδας Θεσσαλική ΗΧΩ


Η Έκδοση εφημεριδών και περιοδικών ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΕ δυστυχώς κρατά μόνον το αθλητικό τμήμα με την εφημερίδα "match".
Οι Φωτό από συνέντευξη στο περιοδικό : ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Τους ευχαριστώ για την από 12-11-2010 τιμητική επιστολή με την οποία απευθύνουν ευχαριστήριο προς την θεσμική αρθρογράφο τους κ. Μαρία Παπαδοπούλου.
Βεβαιώνουν μεταξύ άλλων ότι δημοσίευσαν συνολικά ενενήντα πέντε (95) άρθρα μου πολλά εκ των οποίων έγιναν πολυσέλιδα αφιερώματα με αναφορές στην πρώτη σελίδα.
Επίσης, δημοσίευσαν σε ρεπορτάζ τέσσερις (4) πολυσέλιδες συνεντεύξεις μου σε θέματα πανελληνίου ενδιαφέροντος.

[Ενδεχομένως αναρτηθεί η αναλυτική κατάσταση των δημοσιεύσεων]

«ή αυτοί, ή εμείς»!!!!!

άρθρο του Οδυσσέα Τηλιγάδα, Αθήνα 30η Νοεμβρίου 2011

Μελετώντας σήμερα τις ιερές μας γραφές, έρχονται από τα βάθη των αιώνων οι σκέψεις και τα διανοήματα του μεγάλου μας μύστη της Δελφικής Ιδέας, του Πλούταρχου. Στο έργο του «Περί του μη δειν δανείζεσθαι» που ανήκει στα Ηθικά του πνευματικά δημιουργήματα, αντικατοπτρίζεται επακριβώς το σήμερα της Ελλάδας και η πορεία των επερχόμενων Συμφορών που μας περιμένουν. Και μας στέλνει το ζοφερό του μήνυμα το γραμμένο το 92 μ.Χ. με τις παρακάτω επισημάνσεις του:
«Οι οφειλέτες είναι δούλοι όλων των δανειστών τους, που ... «μετατρέπουν την αγορά σε κολαστήριο για τους δύσμοιρους οφειλέτες, σαν όρνεα τους κατακρεουργούν και τους κατασπαράζουν βυθίζοντας το ράµφος στα σωθικά τους ... κουβαλώντας µαζί τους σάκκους και συμφωνητικά και συμβόλαια σαν δεσµά εναντίον της Ελλάδος, την οργώνουν από πόλη σε πόλη και σπέρνουν χρέη που πολλά βάσανα φέρνουν και πολλούς τόκους, και που δύσκολα ξεριζώνονται ενώ οι βλαστοί τους περικυκλώνουν τις πόλεις, τις εξασθενούν και τελικά τις πνίγουν ... Φύγε να γλυτώσεις από τον εχθρό και τύραvvό σου, το δανειστή που θίγει την ελευθερία σου, βάζει πωλητήριο στην αξιοπρέπειά σου κι αν δεν του δίνεις, σε ενοχλεί. Αν πουλήσεις, ρίχνει τιμή. Αν δεν πουλήσεις σε αναγκάζει. Αν τον πας στο δικαστήριο προσπαθεί να επηρεάσει την έκβαση της δίκης. Αν του ορκίζεσαι σε προστάζει. Αν κρατάς την πόρτα κλειστή στήνεται στο κατώφλι και σου βροντά αδιάκοπα ... Άνθρωπος που µπλέκει µια φορά, µένει χρεώστης για πάντα και σαν το άλογο που του έχουν φορέσει χαλινάρι, δέχεται στη ράχη του τον έναν αναβάτη µετά τον άλλον.»
Η πάνω από τριάντα χρόνια μεταπολιτευτική κραιπάλη των εκάστοτε κυβερνώντων και το ανηλεές φορολογικό ξεζούμισμα του άτυχου Ελληνικού Λαού έχει επιφέρει ένα καθεστώς ανεξέλεγκτου κοινωνικού κανιβαλισμού με δυσοίωνες προεκτάσεις για την επιβίωση του Λαού και του Έθνους. Περιουσίες εξανεμίζονται. Οικογένειες διαλύονται κάτω από το βάρος της ανέχειας. Επιχειρήσεις χρεοκοπούν. Συνειδήσεις διαφθείρονται. Εγκλήματα οργανώνονται. Αυτοκτονίες και οικογενειακά δράματα συμβαίνουν ώστε ανήλικα να απορφανίζονται και να οδηγούνται στην εξαθλίωση και στην καταστροφή.
Η πέραν των είκοσι χιλιάδων ετών ένδοξη Πατρίδα μας, ο αρχαιότερος Λαός του κόσμου και ο θεμέλιος λίθος του, το Έθνος των Ελλήνων, απειλείται άλλη μία φορά βαρειά και εξωτερικώς και εσωτερικώς. Εξωτερικώς απειλούμεθα και από τα τέσσαρα σημεία του ορίζοντος κινδυνεύοντες όχι μόνο από τους προαιώνιους εχθρούς του πονηρού γένους που επιβουλεύονται την ελευθερία μας αλλά και από τους μέχρι χθές βαλανηφάγους και τρωγλοδύτες κλεπταποδόχους του Ελληνικού φωτός της σοφίας, της τέχνης, της γνώσης, της επιστήμης και του πολιτισμού που φωτίζει τα ανήλιαγα πνευματικά τους λαγούμια.
Εσωτερικώς είναι αυτές οι επικίνδυνες, μέχρι τώρα, ανυπέρβλητες κρίσεις, που υπάρχει κίνδυνος να μας καταπιούνε. Και δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που μας απειλεί σήμερα. Είναι και μερικές άλλες που μας μαστίζουν καθημερινά και μας ταλανίζουν ως Έθνος. Είναι η Πολιτική κρίση και μαζί με αυτή και η Διοικητική κρίση. Είναι η Δημογραφική κρίση, η Εκπαιδευτική, η Θρησκευτική, η Θεσμική κρίση, η κρίση του Τύπου και όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η κρίση της Γλώσσας, η κρίση του Ανθρωπισμού, η κρίση της Οικογένειας, των Αξιών, των Ιδεών και των Ιδεολογιών, οι κρίσεις που πηγάζουν από τον υφέρποντα Διχασμό, η κρίση του Μηδενισμού, της κερδοσκοπίας και της θεοποιήσεως του ατομικισμού. Γενικότερα βρισκόμαστε μπροστά σε μία άβυσσο Ηθικών κρίσεων και κρίσεων των Συνειδήσεων που μας οδηγούν αλόγιαστα προς την παρακμή και την αυτοκαταστροφή μας.
«Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος ... Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!» Αυτά έγραφε ο μεγάλος μας Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για τα τεκταινόμενα και επί των ημερών του.
Θρηνεί η Ελλάδα και ο χιλιοπροδομένος Λαός έχει μείνει άναυδος από την επιδειχθείσα αναξιοπιστία και εξαχρείωση της Πολιτείας που μεθοδικά χρόνια τώρα καταγινόταν στην διάβρωση του Έθνους και στο ξερίζωμα της ψυχής του. Μας συρρίκνωσαν, μας κολόβωσαν την θεϊκή μας γλώσσα με την οποία γράφτηκαν οι μεγαλύτερες φιλοσοφίες ανά τους αιώνες, τα ιερά μας γραπτά και όλη η πανανθρώπινη σοφία. Μας ξέφτισαν τον πατριωτισμό μας και μας κατάντησαν να αποστρεφόμεθα ακόμα και τα Ιερότατα, τα αγιασμένα με το αίμα των προγόνων μας λάβαρα του Γένους μας.
Με τις πρόσφατες ψηφίσεις των καταστροφικών νόμων, υπό την σκέπη ενός σάπιου κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού που κατηγορούσε εκ περιτροπής όλο τον ελληνικό λαό για διαφθορά, δημιουργήθηκε μια προστατευτική ασπίδα για τους πραγματικούς υπευθύνους που εξοστρακίζοντας κάθε έννοια Δημοκρατίας διέπραξαν το τέλειο πολιτικό έγκλημα. Και καταδεικνύεται περίτρανα ότι το έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος του Έθνους είναι διαρκές και επαναλαμβανόμενο. Η Χώρα πλέον δεν έχει συνταγματική Βουλή και το καρκίνωμα του «κοινοβουλευτισμού» μας φέρνει αντιμέτωπους και οφείλουμε, ως ενεργοί πολίτες, να αντισταθούμε με κάθε μέσον. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε ό,τι έχει απομείνει και αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας στις επόμενες γενιές. Οφείλουμε να αγωνισθούμε κατά των φαύλων και να σταθούμε ΑΚΕΡΑΙΟΙ στο ύψιστο χρέος μας, όπως επιτάσσει η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4] που προσδιορίζει ότι: « Η τήρηση τον Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον ....» και τούτο διότι: Εδώ πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!! Εδώ είναι το ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!! Το ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! Το ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!
Ήδη γευτήκαμε οδυνηρά την εγκατάσταση αλλοεθνών επικυρίαρχων με τον μανδύα του δανειστού που υπαγορεύουν το δικό μας σήμερα και υποθηκεύουν το αύριο των παιδιών μας. Η χώρα μας μοιάζει ξεχασμένη από τους θεούς και βρίσκεται παραδομένη σε προστάτες επικίνδυνους. Και τι σύμπτωσης αλήθεια!!! Ποιοί είναι επί τέλους όλοι αυτοί οι νονοί του τζόγου που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε απέραντο σαράφικο και έχουν κάνει κατοχή στη χώρα; Ποιοι είναι αυτοί δωσίλογοι Κυβερνητικοί «επενδυτές» που λήστεψαν τις αποταμιεύσεις χιλιάδων Ελλήνων πολιτών; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που μετατρέπουν όλα τα κοινωνικά αγαθά, τον πλούτο της Ελλάδας, ακόμα και το νερό σε ιδιωτικές επιχειρήσεις; Ποιοι είναι αυτοί που μετέτρεψαν ολόκληρη τη χώρα σε εμπορεύσιμο προϊόν και κατάντησαν την Ελλάδα τελευταία χώρα σε όλους τους τομείς χωρίς ούτε να μας ρωτήσουν; Ποιοι είναι αυτοί που θα μας κάνουν αξιοθρήνητους δουλοπάροικους στις δικές μας επιχειρήσεις που εξαγοράζουν αντί πινακίου φακής και που κανείς δεν τους αντιστέκεται; Ποιοι είναι αυτοί που μας βγάζουν την γλώσσα περιγελώντας μας;
Όλοι οι υπόλογοι μοιάζουν υποταγμένοι σε κάποιους αόρατους και ορατούς ισχυρούς μέσα και έξω από τη χώρα μην τολμώντας να αναφέρουν το όνομά τους. Οι «αγορές» λένε οι επίορκοι σφετεριστές του Λαού. Και ποιες είναι κύριοι αυτές οι «αγορές» που τρέμετε και να τις προφέρετε; Είναι οι αδηφάγοι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα. Είναι οι γνωστοί διαχρονικοί τοκογλύφοι ενός έρποντος καλυμμένου νεοφασισμού που είναι πλέον εμφανής δια γυμνού οφθαλμού σε κάθε τομέα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Αυτός ο φασισμός που φαίνεται κυρίαρχος χωρίς κανέναν αντίπαλο, που ενεργεί φασιστικά, που ελέγχει τα πάντα και τον αέρα ακόμα που αναπνέουμε και ποιος ξέρει τι μας φυλάει για μετά... Είναι τα σαρκοβόρα κτήνη που κατέστησαν τον Ελληνικό Λαό το ινδικό χοιρίδιο το κατάλληλο γιά τα πειράματα της συμμορίας των ισχυρών. Είναι τα ανθρωποειδή απόγονοι του Μαμωνά. Είναι τα χαλκεία των: Rothschilds of London, Lazar Brothers of Paris, Israel Moses Seif of Italy, Warburg Bros of Hamburg, Lehman Brothers of New York, Kuhn Loeb of New York, Chase Manhattan of New York(Morgan), Goldman Sachs of New York. Και τί κοινό έχουν όλα αυτά τα Διεθνή πιράνχας που εμφανίζονται ως οι Διεθνείς Τραπεζίτες με τα λευκά κολάρα και τα πανάκριβα πούρα; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.
Αποτελεί βαρειά ύβρη αυτός ο οικονομικός πόλεμος και η οικονομική τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει οι ταξιαρχίες των μαφιόζων του χρήματος κατά του Ελληνισμού. Οι σύγχρονοι αποικιοκράτες, με πολιορκητικό κριό τα καθεστωτικά φασίζοντα ανδρείκελα και τα δεκανίκια του αμαρτωλού εθνοπροδοτικού συστήματος το οποίο, προσφέροντας γή και ύδωρ για να διατηρήσει τα οφφίκιά του, προβαίνει σε παρακρατικές εγκληματικές ενέργειες δολοφονώντας με τα πραιτοριανά τάγματα θανάτου τους Έλληνες, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο εφιάλτης που ζούμε ως Έθνος, απλώς είναι ένα παράδοξο φαινόμενο που ενέσκηψε ως καταιγίδα την 05η Οκτωβρίου 2009.
Ένας Έλληνας σήμερα, στέλνει, μέσω των γραφομένων του, τον σπαραγμό της αγωνίας του. Πιστεύω ότι οδεύουμε στον καταποντισμό της Πατρίδας μας και κανείς, εκτός από εμάς τους ίδιους, δε μπορεί να μας προφυλάξει από τη βαρβαρότητα των ορδών που επιζητούν να καθυποτάξουν και να αφανίσουν το πανένδοξο Γένος μας εξυπηρετώντας τους μύχιους σκοπούς του Διεθνούς Σιωνισμού που πασχίζει να επιβάλει την Παγκόσμια Κυριαρχία υλοποιώντας του σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ο νέος Τζένγκις Χαν ήδη μας έστειλε τους προπομπούς του. Εμφύτευσε τον Λουκά Παπαδήμο ως «σωτήρα» και «Μεσσία» για να υλοποιήσει προειλημμένες αποφάσεις της «The Trilateral Commission» Τριμερούς Επιτροπής και της Λέσχης Μπίλντερμπέργκ (Bilderberg). «Κυβέρνηση Goldman Sacks είναι ο Λουκάς Παπαδήμος!»…..«Κυβέρνηση Goldman Sacks εγκαταστάθηκε σε Ελλάδα (Λουκάς Παπαδήμος) και Ιταλία (Μάριο Μόντι), υπό την υψηλή εποπτεία του Μάριο Ντράγκι του νέου διοικητή της ΕΚΤ", αναφέρει σε δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα Le Monde, αυτή την Κυβέρνηση την οποία οι Times της Νέας Υόρκης θεωρούν προϊόν πραξικοπήματος. Μιάς μιαρής Χουντο-Κυβέρνησης που, εξαθλιώνοντας τους Έλληνες, μετέτρεψε την Ελλάδα σε υποτελές προτεκτοράτο χωρίς εθνική κυριαρχία και έδωσε την ευκαιρία στον ολετήρα του Έθνους, Αμερικανό υπήκοο Γεώργιο Παπανδρέου-Μινέϊκο «να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια», κατά την λαϊκή έκφραση, και όλα τα από τα μίσθαρνα φερέφωνα διατυμπανιζόμενα περί διαφυγής του την νύχτα με ελικόπτερο και περί Γουδί και ειδικού Δικαστηρίου και άλλων τινών ψευτοπαληκαρισμών απεδείχθησαν φληναφήματα αλλαζόντων κυμβάλων προς εκτόνωση της λαϊκής οργής.
Και όλα αυτά τεκταίνονται υπό την έγκριση ενός διεφθαρμένου κοινοβουλίου και με την επισφράγιση του παριστάνοντος τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας τον οποίο από την 27η Απριλίου 2009 έχουμε εγκαλέσει ως διαπράξαντα το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Και όλα αυτά με την συναίνεση ενός Προέδρου της Δημοκρατίας που καμαρώνει ως η πιο ακριβή γλάστρα της Ευρώπης και που αποτελεί κοροϊδία γιά μια χρεοκοπημένη χώρα που ο «ανύπαρκτος» Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας της, αμείβεται με σχεδόν τα διπλάσια από τους βασιλιάδες της Ευρώπης κλέβοντας στην ουσία την πενιχρή σύνταξη του απόμαχου μεροκαματιάρη.
Και φθάσαμε σήμερα στον 21ο αιώνα να γίνουμε οι δουλοπάροικοι των Περιούσιων οι οποίοι προσβάλλοντες ακόμη και τους εθελογενίτσαρους Έλληνες, συνενόχους τους στο έγκλημα, ζητούν από τους εγχώριους σαλτιμπάγκους Ελληνόφωνους πολιτικούς να τεθούν συνυπεύθυνοι της τήρησης των συμφωνιών που θα συνομολογήσουμε, ως κράτος, μαζί τους. Πράγμα παράξενο πώς δεν ζήτησαν από τις οδαλίσκες τους να προβούν σε αποτύπωση των δακτυλικών των αποτυπωμάτων ή και να τους υποβάλουν και σε δακτυλοσκόπηση. Υπό τις συνθήκες αυτές το επόμενο βήμα των Αγάδων ίσως είναι η επιλογή των κοριτσιών, των αγοριών, των μανάδων, των πατεράδων, των γυναικών, του Λαού γενικώς για το κρεβάτι της ηδονής τους ή ακόμη και να απαιτήσουν, ως ο Μίνωας ηγέτης της « οικονομικής υπερδύναμης» της εποχής μας, ως ποινή κατά των Ελλήνων να ορίσουν κάθε χρόνο εφτά νέους Έλληνες και εφτά νέες Ελληνίδες να στέλνονται ως «φόρος αίματος» γιά να κατασπαράζονται από τον Μινώταυρό τους Θεό του Χρήματος.
Από τον Μάϊο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτελεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» της 20-11-2011, όπως είχε αποκαλύψει και ο Ντομινίκ Στρος Καν ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ μόλις κέρδιζε στις εκλογές.
Είναι όμως στιγμές που ο κάθε άνθρωπος καλείται να πάρει τις αποφάσεις του γιά να ξεπληρώσει το χρέος της υπάρξεώς του. Γιά άλλους βέβαια αυτό αποτελεί υποχρέωση, γιά μάς όμως είναι η εσωτερική μας παρόρμηση, είναι το πιστεύω μας, είναι ο τρόπος της ζωής μας, είναι η ίδια μας η ζωή. Εμείς βρισκόμαστε σε ένα άλλο μέτωπο και αυτή είναι η επιλογή μας. Έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας με το μέλλον της Πατρίδος μας.
Σήμερα που η συγκατοίκηση µε το παρόν είναι συνοίκηση µε το φόβο και την τρέλα, πάνω από όλα, πρώτα από όλα, προέχει η σωτηρία της Ελλάδας μας. Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους εσάς που εκφράζετε τις Ζωντανές, Δημιουργικές δυνάμεις της χώρας μας, τις Πατριωτικές δυνάμεις της Ελευθερίας, τις δυνάμεις του Έθνους, του ήθους και των οραμάτων, τις δυνάμεις της συνέπειας, της αγωνιστηκότητος και της ανιδιοτέλειας, εσάς που οι μεταξύ μας δεσμοί βασίζονται στην κοινή υπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν για το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου.
Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός αιώνα με την εμφάνιση μιάς νέας παγκόσμιας βαρβαρότητας που ονομάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Ζούμε πράγματι, σε μια νέα εποχή, όπου έχει διαταραχθεί η οικονομική και κοινωνική συνοχή των κρατών, έχουν διευρυνθεί οι κοινωνικές ανισότητες, τα πάντα αλώθηκαν, οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί υποβαθμίστηκαν και εδραιώθηκε ένα διεφθαρμένο κατεστημένο. Επίσης στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι η αλλοίωση της Εθνικής μας ταυτότητος και της φυλετικής μας καθαρότητας με ό,τι συνεπάγεται από αυτό. Βλέπουμε ότι οι πολίτες δέχονται τις επιδράσεις της «ευρωπαϊκής ανασυγκρότησης» και του κεφαλαίου και οι επιπτώσεις των είναι φανερές με σημαντικότερη αυτή της συρρίκνωσης του κράτους δικαίου και πρόνοιας.
Επειδή εμείς ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ το περίεργο συνονθύλευμα των ιδεολογιών και τους επιδιωκόμενους σκοπούς εκ μέρους των κομμάτων της εγχώριας Τρόϊκας των πράσινων των γαλάζιων και των αχρώμων «Ελλαδέμπορων».
Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ότι ρυθμιστές των οραμάτων του Έθνους μας και υπερασπιστές των συμφερόντων των Ελλήνων μπορεί να είναι οι οιουδήποτε χρώματος Ελληνόφωνοι αλλόθρησκοι και αλλοεθνείς βάρβαροι «μετανάστες» του πολιτικού κατεστημένου που εκτρέφονται στα σπλάχνα του Έθνους.
Επειδή εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε σκοπιμοτήτων εις βάρος της πατρίδος μας, ΓΙ’ ΑΥΤΟ πήραμε τις αποφάσεις μας και σήμερα, μπροστά στις επερχόμενες επιβολές ορθώνουμε το ανάστημά μας δίνοντας συγχρόνως και την μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων γνωρίζοντες πολύ καλά ότι η ευθύνη μας είναι αυξημένη. Η εικόνα παράλυσης και του ξέφραγου αμπελιού που παρουσιάζει η Ελλάδα έχει φτάσει την λαϊκή δυσαρέσκεια στο αποκορύφωμά της. Η χώρα δυστυχώς βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο εξωθεσμικών κέντρων. Πίσω από τις έως σήμερα εξελίξεις που οδηγούν το Έθνος σε αδιέξοδο βρίσκεται μια συνομωσία παραγόντων τους οποίους ενώ εμείς όλοι μας τους γνωρίζουμε εν τούτοις αυτοί που όφειλαν να φυλάσσουν τις Θερμοπύλες εθελοτυφλούν και δεν βλέπουν το πρόβλημα που διογκώνεται καθημερινά.
Η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται στην εντατική. Αυτό ακριβώς μας αναγκάζει να παρέμβουμε και να ανατρέψουμε την ισχύουσα κατάσταση στη χώρα μας. Τώρα είναι η στιγμή να επέμβουμε ενεργά και μια επιλογή έχουμε μπροστά μας, την συνειδητοποιημένη συλλογική και ολομέτωπη αντίθεσή μας σε όλους αυτούς που ερήμην μας αποφασίζουν για την ζωή μας. Το κεντρικό πρόβλημα της σύγχρονης δημοκρατίας είναι ότι οι πολίτες νιώθουν τελείως αποξενωμένοι από τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων και κυρίως νοιώθουν ανήμποροι να επηρεάσουν την θέληση και τις επιλογές αυτών των κέντρων.
Αυτό το αίσθημα αποξένωσης και ανημποριάς οδηγεί τους πολίτες στην απόσταση και στην αποχή από τις πολιτικές διαδικασίες, τους οδηγεί σε αποχή ακόμα και από τις εκλογές. Απέναντι σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα δεν αρκεί απλώς να εξαντλούμαστε στην αναζήτηση των ερμηνειών. Το βασικό είναι να αναζητήσουμε λύσεις και η αναζήτηση των λύσεων πρέπει να αρχίσει από την συμμετοχή του πολίτη στην διαχείριση των κοινών και όπου μπορεί να υπάρχει συμμετοχική δημοκρατία.
Μπροστά μας επομένως υπάρχει η πρόκληση και όλοι εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα και την πολυτέλεια να αργοπορούμε. Είναι η ώρα της δικής μας δράσης και δεν δικαιούμαστε να απέχουμε από τον αγώνα των υγιών δυνάμεων της Πατρίδας και η πολιτική μας συμπεριφορά θα είναι μια αγωνιστική παρουσία που θα αφοπλίσει τον οποιονδήποτε που εναντιώνεται στις ιδέες μας, στην αγωνιστικότητά μας και στην δράση μας υπέρ του Έθνους μας. Είμαστε αυτοί που έχουν κλεισμένη στην καρδιά τους την Ελλάδα και θα σηκώσουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα μας και δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψουν κάποιοι την Ελλάδα μας σε χώρα της αγωνίας και της ανομίας.
Την έχουν καταντήσει αφιλόξενη και επικίνδυνη για τους Έλληνες. Την κατάντησαν μια χώρα της συμφοράς, της μιζέριας, μια ανυπεράσπιστη και ανυπόληπτη χώρα. Έχουν μετατρέψει την κορωνίδα των κρατών, την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη πολυπολιτισμικών και πολύ-πολύ φυλετικών σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα την κοινωνική της αποσύνθεση, την αυξημένη εγκληματικότητα, την γκετοποίηση, την απαξίωση των κόπων και του ιδρώτα μας και την αλλοίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της.
Ο Έλληνας υφίσταται πλέον το επαχθές βάρος της Νεοταξικής πολιτικής αλλά ξεχνούν ότι η Ελλάδα είναι δική μας, ότι η Ελλάδα μας ανήκει. Η Ελλάδα ανήκει στους πολίτες της και δεν είναι κτήμα κανενός και ότι υπάρχουμε εμείς που θα αντισταθούμε στην Παγκοσμιοποιημένη βαρβαρότητα εκείνων που παριστάνουν τους δημοκράτες.
Ξέρουν, το ζουν και το βλέπουν οι Έλληνες ποιοι ευθύνονται για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις υπηρεσίες και τους μηχανισμούς της μίζας και της διαφθοράς, αφού για να δουλέψουν οι υπηρεσίες του κράτους, χρειάζονται «λάδωμα». Καιρός είναι να ανατρέψουμε αυτήν την εξέλιξη για να μπορέσει το κράτος να ξανακερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία του, την αίγλη του, την αποτελεσματικότητά του για το συμφέρον των πολιτών.
Ξεχνάνε βέβαια οι εκάστοτε ξενόδουλες και ανθελληνικές κυβερνήσεις ότι στις Δημοκρατίες αποφασίζει ο Λαός. Ξεχνούν ότι η κοινωνία είναι πλέον υπεύθυνη και έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν παζαρεύει το μέλλον της και ας το νοιώσουν καλά οι οποιοιδήποτε «δήθεν» και ας αναλάβουν πλέον τις ευθύνες τους.
Μακριά από κομματικές δεσμεύσεις, κομματικά συμφέροντα και μηχανισμούς διαπλοκής, μακριά από κομματικούς και κυβερνητικούς διαδρόμους, εμείς αντλούμε τη δύναμή μας από την επαφή μας με τους Έλληνες, από την κατανόηση των προβλημάτων τους, από τους αγώνες για την επίλυσή τους και θέλουμε μια Ελλάδα με κοινωνικό πρόσωπο, κοινωνικές κατευθύνσεις και κοινωνική δράση υπέρ του Έλληνα.
ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ να δώσουμε στους Έλληνες και στις Ελληνίδες, μιά διέξοδο, μιά ιδανική λύση, μιά νότα αισιοδοξίας αγωνιζόμενοι με συνέπεια και σεμνότητα. Θέλουμε την επιστροφή των Ελλήνων στις ρίζες τους και θα τα καταφέρουμε.
Τούτες τις ώρες τις ζοφερές για το Έθνος όπου διακυβεύεται η αξιοπρέπεια του Λαού και επιχειρείται η υποβάθμιση της κοινωνίας μας με την αιφνίδια επιβολή, εκ μέρους της «πολιτείας» νόμων και αποφάσεων καθοριστικών για το μέλλον του Έθνους, καθιστούν αδήριτη ανάγκη την συνεχή εγρήγορση όσων έχουμε παραμείνει ακόμη ΟΡΘΙΟΙ και το δυναμικό ΠΑΡΩΝ όλων μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την «στοχοποίηση» του μέλλοντός μας και την απαξίωσή μας ως ανθρωπίνων υπάρξεων.
Ζητούμε από όλους σας να αγωνιστούμε μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, για να πετύχουμε τους στόχους μας για μια Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του Έθνους ας κοιτάξουμε μπροστά. Η Ελλάδα θέλει, μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Ας προσπαθήσουμε, ο καθ’ ένας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας. Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή. Μόνοι εμείς οι λιγοστοί! ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ.
Αδέλφια!!! Σταθείτε στις επάλξεις του χρέους σαν Έλληνες!!! Το σύνθημά μας είναι ένα και είναι λόγος ύπαρξης και ζήτημα τιμής: «ή αυτοί, ή εμείς»!!!!!