Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Αγαπητή Κα Παπαδοπούλου,

Καλή Χρονιά.
http://www.freedomjustice.com.cy/

Πάνος Ιωαννίδης
Πρόεδρος

Εθνοπροδοτικό άρθρο του Ε.Βενιζέλου. Τους έχουμε σφίξει το σχοινί:

Είναι ήδη πολιτικά και ηθικά Νεκροί.

απίστευτη συμμορία : Ετοιμάζονται να "καταργήσουν" το Σύνταγμα

Άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος: « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»

Από τον Μάιο του 2010 η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπέγραψε την δανειακή διεθνή σύμβαση με το ΔΝΤ, μια ανυπόστατη σύμβαση που είναι αντίθετη στην διεθνή, Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομιμότητα που παραβιάζει κατάφορα το Ελληνικό Σύνταγμα.
Μία σύμβαση που εμπεριέχει πλήθος καταχρηστικών όρων και που για πρώτη φορά διεθνής σύμβαση κάνει αναφορά σε κυριαρχικά Εθνικά δικαιώματα κράτους. Μία σύμβαση που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές δικαίου. Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπογράφοντας αυτή την σύμβαση υποθήκευσε το μέλλον της Ελλάδος και των πολιτών της. Υποθήκευσαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας.
Εκποιούν της τηλεπικοινωνίες, εκχωρούν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, πωλούν τις αερομεταφορές, χρονομισθώνουν τις Εθνικές οδούς.
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, συζητήθηκε προ ημερών στην Βουλή των Ελλήνων, ο προϋπολογισμός της οικονομίας μας για το 2011.

http://elnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2264%3A-120--4---l---------------------------r&catid=34%3A2010-01-11-15-59-50&Itemid=53

Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
Περισσότερο σαφώς από ότι περιγράφει με την γνωστή του ευγένεια ο Μιχάλης Ιγνατίου την αλλοπρόσαλλη πολιτική του Πρωθυπουργού που διακατέχεται από το «Λίγα στρέμματα γής λιγώτερα για να κοιμώμαστε ήσυχοι», δεν μπορεί να περιγραφεί. Κάποιος από τους 150 συμβούλους του Μαξίμου πρέπει να του διδάξει λίγο Θουκιδίδη. Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει επίσης ότι οι τούρκοι μόνον να απειλούν ξέρουν και ότι, όπως το απέδειξαν και με την περίπτωση του Μααβί, είναι θρασύδειλοι. Στο κάτω κάτω όπως ερώτησε πρόσφατα ο Καθηγητής Ήφαιστος χάσαμε κανένα πόλεμο για να εκχωρήσουμε εθνική κυριαρχία;;

Πρέπει επίσης κάποιος να του εξηγήσει ότι οι ένοπλες μας δυνάμεις που φαίνεται ότι τις υποτιμά και το «παίζει» γνώστης στρατηγός όπως έκανε και ο προκάτοχος του Σημίτης με τραγικά αποτελέσματα στα ΙΜΙΑ, είναι ικανότατες και πρέπει να τις συμβουλεύεται.
Τέλος κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι κανείς δεν θα εγκρίνει την τυχόν εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας που δεν είναι χωράφι του και όποιος το κάνει θα πρέπει προφανώς να υποστεί τις συνέπειες της εσχάτης προδοσίας. Αν το κάνει βέβαια.
Μετά απ όλα αυτά υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να δικαιολογεί την ομιλία του στους τούρκους διπλωμάτες;; Εάν δεν σκέφτεται πόσο υποτιμά τον εαυτόν του δεν πρέπει να σκεφτεί ότι δεν έχει δικαίωμα να μην σέβεται το αξίωμα του Έλληνα Πρωθυπουργού;;
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Η σκληρή πραγματικότητα πίσω από την τουρκική στάση
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12338&subid=2&pubid=88575148

Η Τουρκία δεν σταμάτησε να προκαλεί στο Αιγαίο, να απαιτεί το μοίρασμά του και να διατηρεί σε ισχύ την απειλή πολέμου. Ο Ερντογάν δεν έκανε καν τη χάρη να σταματήσουν για οικονομικούς και μόνο λόγους οι προκλήσεις στο Αιγαίο.