Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Μαρία Παπαδοπούλου: Ο μεγαλύτερος ναός




Μηνυτήριος αναφορά κατα των κερδοσκόπων και των Ελλήνων συνεργατών τους

την κατέθεσαν οι Κυριάκος Τόμπρας και Γεώργιος Νούλας στις 09.04.2010 στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Διαβάστε στην ιστοσελίδα www.stopspeculators.gr το κείμενο της μήνυσης και στείλτε, αν έχετε, και τα δικά σας στοιχεία στον Εισαγγελέα
Άρειος Πάγος, 09.04.2010: Κυριάκος Τόμπρας και Γεώργιος Νούλας κατα
την κατάθεση της Μηνυτηρίου Αναφοράς
Την 09/04/2010 καταθέσαμε ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.ου Ιωάννη Τέντε, Μηνυτήριο Αναφορά κατά των Κερδοσκόπων και των συνεργών τους, Ελλήνων και Αλλοδαπών, οι οποίοι, εκτελώντας οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο, χειραγώγησαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους την αγορά των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου και Ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο και, όλους εμάς, τους Έλληνες Πολίτες.
Η Ζημία που προκάλεσαν στην Πατρίδα μας, εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 13 ΔΙΣ ευρώ και, λόγω της έκτασης και του μεγέθους της, έχει ήδη υποθηκεύσει την Εθνική μας Οικονομία, το μέλλον των επομένων γενεών και την ίδια την Εθνική μας Κυριαρχία. Κατά των καταγγελομένων δραστών, εκκρεμούν ήδη Διοικητικές και Δικαστικές έρευνες στην ΕΕ και τις ΗΠΑ, για τα ίδια αδικήματα που διέπραξαν και στην Ελλάδα, ενώ έχουν δημοσιοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία τους και η αναλυτική περιγραφή όλων των οικονομικών εγκλημάτων που διέπραξαν. Επειδή ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί και στην Ελλάδα, η ταυτότητα των ενόχων του οικονομικού αυτού ολοκαυτώματος, που κατέστρεψε την Εθνική μας Οικονομία, πρέπει να οδηγηθούν άμεσα στη Δικαιοσύνη, όλοι οι δράστες και οι συνεργοί τους, ιδιαίτερα δε όσοι Έλληνες Πολίτες ξεπούλησαν την Πατρίδα μας και την υποδούλωσαν σε ξένα οικονομικά συμφέροντα, με αντάλλαγμα Πολιτικά και Οικονομικά Οφέλη.

Για το λόγο αυτό, ζητούμε άμεσα την ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ στην προκαταρκτική διαδικασία, καταγγέλοντας στην ιστοσελίδα μας κάθε περιστατικό που γνωρίζετε και μπορεί να βοηθήσει την Εισαγγελική Έρευνα.

Είμαστε σίγουροι ότι, η Τόλμη των Ελλήνων Δικαστών, θα υπηρετήσει το Δημόσιο Συμφέρον, τιμώντας τα υψηλά ιδανικά της Πατρίδας, της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.
Το πλήρες κείμενο της μηνυτήριου αναφοράς
http://www.minisikerdoskopon.gr/pdf/gr-vs-kerdoskopoi_new_printable.pdf

Όλα τα σχετικά με την μηνυτήρια αναφορά και τις δυνατότητες συμμετοχης ασς στο

http://www.minisikerdoskopon.gr/gr/

και στο

http://www.stopspeculators.gr/