Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Το γεγονός ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες, επιβεβαιώνεται και από:

Ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέρει η κυρία Καρτάλη, ολοκληρώνει το πόνημα του τονίζοντας στους αναγνώστες ότι δεν μετανιώνει για καμία απόφασή του, αφού όλες οι αποφάσεις του ελήφθησαν με απόλυτη συνέπεια στις αρχές του.
Η απόφαση του να αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», εγκαταλείποντας την πάγια θέση της Αμερικής στο θέμα αυτό (Στεττίνιους, Δόγμα Τρούμαν) ήταν εσφαλμένη, διότι είναι αντίθετη στην ιστορική αλήθεια.
Οι Μακεδόνες είναι Έλληνες, είχαν την αυτή γλώσσα, την Ελληνική, τα αυτά ιερά των Θεών, τους αυτούς Θεούς, που κατοικούσαν στο το Μακεδονικό όρος Όλυμπος και ελάμβαναν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις Αμφικτιονίες, όπου μόνο Έλληνες έπαιρναν μέρος.

Το γεγονός ότι περισσότεροι από 340 Καθηγητές Αμερικανικών και άλλων Πανεπιστημίων έγραψαν γράμμα προς τον σημερινό Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα και του ζητούν να ανακαλέσει την απόφαση του τέως Προέδρου Μπους, που ονόμασε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία», θα έπρεπε να προβληματίσει τον τέως Πρόεδρο Μπους. Δυστυχώς ανιστόρητοι, αφελείς και ύποπτοι σύμβουλοι τον παρέσυραν και εκθέτει τον Αμερικανικό λαό ως ανιστόρητο.

Το γεγονός ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες, επιβεβαιώνεται και από:

1. Την Παλαιά Διαθήκη, που αναφέρει ότι: «Ο Έλλην Βασιλεύς θα νικήσει τον Πέρση Βασιλέα» [Προφήτης Δανιήλ, Κεφ. 8].

2. Οι Μακκαβαίοι αρχίζουν: «Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών ο υιός του Φιλίππου ενίκησε τον Δαρείο».

3. Ο Απόστολος Παύλος επισκέφθηκε τις πόλεις της Μακεδονίας Φιλίππους, Θεσσαλονίκη και Βέροια που είχαν προ Χριστού τα αυτά σημερινά Ελληνικά ονόματα. Μίλησε στα Ελληνικά και έγραψε επιστολές προς Θεσσαλονικείς και Φιλιππησίους στην Ελληνική.

Ελπίζω ότι ο τέως Πρόεδρος Μπους μετά τα ανωτέρω, θα μεταμεληθεί γιά την εσφαλμένη απόφαση του να αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Η εν λόγω απόφαση του κ. Τζωρτζ Μπους, ως Προέδρου των ΗΠΑ, είναι δυσμενεστέρα ακόμη και της μετονομασίας τον Αύγουστο του 1944 από τον Τίτο, με σύμφωνη γνώμη του Στάλιν, της μέχρι τότε «Βαρντάρσκα», σε «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας». Την απόφαση αυτή του Τίτο κατήγγειλε αμέσως τον Δεκέμβριο του 1944 ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Στεττίνιους με την Εγκύκλιο του στους Πρεσβευτές και Προξένους των ΗΠΑ, στην οποία επισήμανε ότι η Αμερικανική Κυβέρνηση θεωρεί δημαγωγία (δηλ. ως απάτη), την ύπαρξη «Μακεδονικού Έθνους» και «Μακεδονικής συνείδησης».
Επίσης, ο τότε Αμερικανός Πρόεδρος των ΗΠΑ Τρούμαν το 1947, απέτρεψε με το «Δόγμα Τρούμαν» την απόσπαση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και την ένταξή της στην ΠΓΔΜ.

Η απόφαση του τέως Προέδρου των ΗΠΑ κ. Τζωρτζ Μπους επηρέασε να και άλλες χώρες στο να αναγνωρίσουν την ΠΓΔΜ ως Δημοκρατία της Μακεδονίας. Ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Τζωρτζ Μπους συνέδεσε το όνομα του με τον αγώνα κατά της διεθνούς τρομοκρατίας. Ελπίζω ότι να συνδέσει το όνομα του και με την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας για τη Μακεδονία, που ταλανίζει τον ΟΗΕ και τα Βαλκάνια.