Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Οι εθνικές και κοινωνικές Δράσεις για την ΚΥΠΡΟ Δεν σταματούν:

Αγαπητοί Φίλοι,

Υπερθεματίζουμε, πιστεύοντας ότι η σειρά προτεραιότητας είναι:

1ον:
Η επιτυχής απόκρουση του ΑΜΕΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ «Νέο Σχέδιο - Δημοψήφισμα – Κατάρρευση Κυπριακής δημοκρατίας», προσβλέποντας σε μια ρεαλιστική, έντιμη, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ, δίκαιη και βιώσιμη ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΥΣΗΣ.

Συναφώς, επισυνάπτεται η «Πρόταση του ορθού ΝΑΙ», μαζί και η ομιλία που έγινε στην εκδήλωση Αθηνών (Πολεμικό Μουσείο, 14/12/09), η οποία είχε ως κατάληξη «την υιοθέτηση της Πρότασης ως ΨΗΦΙΣΜΑ και την υποβολή της προς όλες τις Πολιτικές Ηγεσίες Ελλάδος και Κύπρου, ΖΗΤΩΝΤΑΣ την τοποθέτηση τους επί της Πρότασης μέχρι 31 Ιανουαρίου 2010».

Κατά τους τελευταίους 4 μήνες, η Πρόταση προωθήθηκε έντονα εντός και εκτός Κύπρου και η προσπάθεια συνεχίζεται αμείωτη.

Η αποδοχή της Πρότασης μεγεθύνεται ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ από μέρα σε μέρα, τόσο από τον Κυπριακό Λαό γενικά, όσο -ιδιαίτερα- από την Νέα Γενιά Κυπρίων, που για πρώτη φορά αισθάνονται ότι ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ να αγωνιστούν προς ένα ορθό στόχο.

2ον:

Το χαστούκι του νέου «ΟΧΙ» θα είναι ΗΧΗΡΟΤΕΡΟ από το 76% του 2004.

Τούτου δοθέντος με τα σημερινά ΒΟΛΙΚΑ καθεστώτα διακυβέρνησης Ελλάδος και Κύπρου, θα σημαίνει ότι ΚΑΝΕΙΣ πλέον θα τολμήσει να ξανα-παρουσιάσει τέτοια «σχέδια».

Ταυτόχρονα, το νέο «ΟΧΙ» θα αποτελεί και πρόκριση της «Πρότασης του ορθού ΝΑΙ».

3ον:

Παρελθόντος με τη βοήθεια του Θεού του άμεσου κινδύνου, ο πανίσχυρος Λαός -έχοντας πλέον ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ- την επιβεβαίωση ότι «ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο εκλεκτός του ΛΑΟΥ και όχι των κομματικών ηγεσιών», ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, τον άνθρωπο που με σιγουριά θα μπορεί να εμπιστευθεί...

Υπομονή και ΕΙΡΗΝΙΚΗ αλλά ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ λοιπόν, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ το καλό του Τόπου μας και με την ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ πως, όταν το Δίκαιο είναι μαζί μας και το διεκδικούμε με τον ορθό τρόπο, μαζί μας ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Πάνος Ιωαννίδης
Πρόεδρος

άρθρο: Έθιμα της Ελλάδος και της Ευρώπης


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009,
Χριστουγεννιάτικο τεύχος
των εφημεριδών Θεσσαλική ΗΧΩ & Match