Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πανελλήνια Ανθολογία Νέων Λογοτεχνών 2010

Περιγραφή Βιβλίου:
Η Λογοτεχνία είναι πηγή δημιουργίας, είναι το μέσον που μας ταξιδεύει στα βάθη και στην ανάπλαση του χώρου και του χρόνου του πνεύματος και γίνεται φορέας μετάδοσης του πλούτου της αξιοθαύμαστης Ελληνικής μας γλώσσας.
Μια ανθολογία που περιλαμβάνει επιλεγμένους βραβευμένους συγγραφείς από όλη την Ελλάδα. Με αποσπάσματα ή αυτοτελή τους έργα, ο κάθε συγγραφέας εκφράζει τις σκέψεις του, τους προβληματισμούς του, την νοοτροπία του, τις ιδέες και την αντίληψή του δημιουργώντας όλοι μαζί αυτό το μοναδικό και ποικιλόμορφο βιβλίο.

1.ποίημα : Μαθητές του πολέμου
2.ποίημα : Ψάθινα καπέλα και γαλάζια καλοσύνη
3.ποίημα : Xωρίς υποτείνουσα
4.ηθογράφημα : Λευκές δαντέλες και νεκροί ιππότες
Τα παραπάνω κειμενά μου έχουν εγκριθεί και περιλήφθησαν στο Συλλογικό Έργο της Πανελλήνιας Ανθολογίας Λογοτεχνών που θα κυκλοφορήσει με το νέο έτος 2011, από τις Εκδόσεις Ωρίωνας.

Nana Mouskouri - Celui que j'aime -

http://www.youtube.com/watch?v=X2Zt2YXRE-M
http://www.youtube.com/watch?v=oUKVxWHa0p4 ___________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________

Global mind control - Η Προφητευμένη εποχή του RFID Chip

Ανάρτηση άρθρου στο ΑΝΤΙΒΑΡΟ
Κάρτα του πολίτη, Κοινωνία/Οικονομία
http://www.antibaro.gr/node/2352

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ : Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ !!!

Σας παρουσιάζουμε έγγραφο της γενικής διεύθυνσης εσωτερικών πολιτικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο οποίο γίνονται κατά την ταπεινή μας γνώμη, συγκλονιστικές αποκαλύψεις που δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ωμή αλήθεια. Ιδού λοιπόν δύο χαρακτηριστικά σημεία του κειμένου.
***Με δεδομένη την μεγάλη ανάγκη της Ελλάδος για δανεισμό και τα υψηλά spread, κατέστη σαφές ότι οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης, στις αρχές Μαΐου, είχαν δύο επιλογές. Την άμεση χρεωκοπία της Ελλάδος ἤ πακέτο βοηθείας το οποίο θα μπορούσε να καθυστερήσει το αναπόφευκτο για λίγα χρόνια.
http://filotimia.blogspot.com/2010/12/blog-post_10.html

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ 55η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΩΝ 6-7/9/1955. ΟΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ 1964-65: ΠΡΑΞΗ ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί αναγνώστες, επειδή το pdf είναι βαρύ για να αναρτηθεί, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου για να το προμηθευτείτε.

ΑΡΘΡΟ : Το διεθνές δίκαιο για τις μειονότητες

Αξιοτ. κα Παπαδοπούλου ,
η παραπομπή του από την ιστοσελίδα μας είναι εδώ :
http://www.tideon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1379:2010-01-22-18-43-56&catid=90:2008-11-30-20-54-56&Itemid=415
και το αυτούσιο κείμενό σας βρίσκεται εδώ :
http://www.tideon.org/content/Dikaio_Kai_Orthodoksi_Pisti/Nomika_Zitimata_Diasfalisi_Tautotitas/To_diethnes_dikaio_gia_tis_meionotites.doc
Σας ευχαριστούμε.
Τράπεζα Ιδεών