Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

επιστολή στην Ελληνική Βουλή : ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ


Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτες του Κυβερνώντος Κόμματος, Κύριε τέως Πρόεδρε της Βουλής, κ. Κακλαμάνη,

1. Όταν του λέγατε ότι κρύβεται κάτω από τη ποδιά του Πρωθυπουργού, το έκανε βάση σχεδίου, σύμφωνα με τις κατωτέρω αποκαλύψεις (βίντεο) αυτών που γνωρίζαμε όλοι από καιρό. Δουλέψανε όπως λέει ο Στρος Κάν στο βίντεο πολλούς μήνες «υπόγεια».
Αξιόπιστες πληροφορίες λένε ότι οι συνεννοήσεις άρχισαν πολύ προ των εκλογών και των «λεφτά υπάρχουν» κτλ

2. Γι αυτό όπως θα ενθυμείστε, άφησε το ίδιο φορολογικό για τα εισοδήματα του 2009 (οικονομικό έτος 2010), δηλαδή επέτρεψε 6 στους 10 να μην πληρώσουν φόρο και έκανε τη χώρα να έχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

3. Γι αυτό και επίτηδες δεν δανειστήκαμε όταν τα spreads είχαν τιμή 150 μονάδων, αφού ο Πρωθυπουργός είχε συμφωνήσει υπογείως με το ΔΝΤ να πάρει από εκεί δανεικά με τους γνωστούς όρους που οδήγησαν στη διάλυση της χώρας και στο επικείμενο ξεπούλημα της. Διέλυσε επίσης το τραπεζικό σύστημα της χώρας που «θα διέσωζε»

4. Λένε επίσης πολλοί, απόλυτα αξιόπιστοι, ότι εξαπητήθηκε η Βουλή και φήφισε το μνημόνιο και όχι τη δανειακή σύμβαση ως επέβαλλε το σύνταγμα. Συνεπώς Κύριε τέως Πρεόεδρε της Βουλής, υπήρξε εκτροπή από το σύνταγμα. Και εσείς ως παλαιότερος γνωρίζετε τι σημαίνει ο όρος εκτροπή από τη συνταγματική τάξη.

Κύριε τέως Πρόδρε της Βουλής. Απευθύνομαι σε σας ως τον παλαιότερο όλων. Απαιτείται κάθαρση της τραγωδίας του ψεύδους και αξαπάτησης του Ελληνικού λαού και όλων υμών με το «grosso κόλπο» όπως είπε σεβαστός Καθηγητής, να μην προσκομισθεί στη Βουλή η Δανειακή Σύμβαση για επικύρωση.

Δεν πιστέυω Κύριε Πρόεδρε ότι θα πείτε και εσείς «ψιλά γράμματα». Πρόκειται για εκτροπή που έγινε από θρασύτατους ανθρώπους που καταστρέφουν τώρα τη χώρα με τις ηθελημένες επιλογές τους.


Και για να θυμηθούμε τους αρχαίους ημών προγόνους:

«Άγει προς φώς (φέρνει στο φώς) την αλήθεια χρόνος. (Μέναδρος)».

Ή εις τη νεοελληνική:

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται».

Και πέρασε ακριβώς ένας χρόνος και ο καλός μας Πρωθυπουργός σχεδόν δεν άφησε τίποτε όρθιο.

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ - Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κ ΔΝΤ

http://www.youtube.com/watch?v=vIsvVZl16VA

ΤΡΕΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΙΓΝΑΤΙΟΥ στο MEGA

http://filopatria.wordpress.com/2010/05/15/02-12/

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ