Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Επείγον Θέμα για Κοινωνική Δράση:Εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση του εκπαιδευτικού Θανάση Λερούνη


Θύμα απαγωγέων ο Ελληνας δάσκαλος των Kalash

Επισκευθείτε το site: http://www.mdmgreece.gr/ και υπογράψτε!


Εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση του εκπαιδευτικού και προέδρου της ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές» Θανάση Λερούνη.

Το ΣΑΕ συμπαρίστατε στην οικογένεια του εκπαιδευτικού Θανάση Λερούνη, πρόεδρος του ΜΚΕ «Έλληνες Εθελοντές», ο οποίος απήχθη από ομάδα πολυάριθμων μασκοφόρων, τα ξημερώματα της Τρίτης 8/9/09, από το ΚΑΛΛΑΣΑΝΤΟΥΡ – το πολιτιστικό κέντρο των Καλλάσα, στην παραμεθόρια περιοχή του ΒΔ Πακιστάν-Αφγανιστάν.

Οι εισβολείς απήγαγαν τον Αθανάσιο Λερούνη προς άγνωστη κατεύθυνση στα βουνά του Ινδοκαυκάσου. Μαζί του απήχθησαν ένας δάσκαλος Καλάς και ένας φύλακας, που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.


Οι ΓτΚ αναλαμβάνουν εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση του Θανάση Λερούνη.


Ο Θανάσης Λερούνης, «εθνικός ευεργέτης» της φυλής των Καλάς, αγνοείται από τις 8 Σεπτεμβρίου.
Ο Ελληνας εκπαιδευτικός βρίσκεται μόνιμα στη γη των Καλάς από το 2001.
Μετά την εισβολή των ενόπλων στο μουσείο, ακολούθηκε μακελειό με έναν αστυνομικό φύλακα νεκρό, ένα δεύτερο αστυνομικό και έναν υπηρέτη τραυματισμένους βαριά και τον Θανάση Λερούνη απαχθέντα.
Μαζί του απήχθησαν ένας δάσκαλος Καλάς και ένας φύλακας, που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο πρόεδρος, του ΣΑΕ Στέφανος Ταμβάκης εκ μέρους όλων των Συντονιστών των περιφερειών του ΣΑΕ και των δικτύων Νεολαίας
καλεί τους απανταχού Έλληνες να στηρίξουν την προσπάθεια της οργάνωσης γιατροί του κόσμου για την άμεση συλλογή υπογραφών , με στόχο την απελευθέρωση του Έλληνα εθελοντή.


Το έργο που επιτελεί η οργάνωση ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές», της οποίας προεδρεύει ο κ. Λερούνης, σίγουρα τιμά την πατρίδα μας. Από το 1995, η οργάνωση, που ξεκίνησε ως μια ομάδα “Φίλων των Καλάς”, υπό την αιγίδα της εκπαιδευτικής κοινότητας (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ), έχει πραγματοποιήσει στην περιοχή έργα κοινής ωφέλειας, με πόρους που εξασφαλίζει από τις εθελοντικές δραστηριότητες των μελών, φίλων και συνεργατών της, καθώς και από χορηγίες διαφόρων ελληνικών φορέων, συλλόγων, οργανισμών, δήμων κ.ά. Από το 2001, ο κύριος χορηγός των έργων είναι η “HELLENIC AID”, του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.


Ένα έργο, που εκτιμήθηκε όχι μόνο από τους ίδιους τους Καλάς, αλλά και τις Πακιστανικές Αρχές.



Η υπογραφή σας είναι σημαντική. http://www.mdmgreece.gr/


Επισκευθείτε το site: http://www.mdmgreece.gr/

και υπογράψτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: