Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ προειδοποιηση για επικινδυνο emailπροειδοποιηση για επικινδυνο email

1. ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Η Ε.Ε. έβγαλε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει κάποιες φήμες. Στις επόμενες μέρες πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που θα σαςέρθει με τον τίτλο "PERFORMANCE ART" ή "PERFORMANCE" ανεξάρτητα από τοποιος σας το έστειλε, φίλος ή όχι.Είναι ένας ιός που ανοίγει ως ολυμπιακή φλόγα και καίει τον σκληρό σας δίσκο. Αυτός ο ιός θα σας έρθει από ένα άτομο από τη λίστα των επαφών σας και γι' αυτόπρέπει να στείλετε αυτό το e-mail σε όσους ξέρετε. Έτσι αν πάρετε τέτοιομήνυμα, μην το ανοίξετε και σβήστε αμέσως τον υπολογιστή σας. Είναι ο χειρότερος ιός όπως ανακοινώθηκε από το CNN και η MICROSOFT τοεπιβεβαιώνει ως τον πιο καταστροφικό ιό μέχρι σήμερα. Ανακαλύφθηκε προχτές το απόγευμα από MCAfee και δεν υπάρχουν ακόμη λυσεις. Καταστρέφει ολοκληρωτικά όλα τα VITAL INFO του HARD DISK! Κάντε COPY και στείλτε το σ' όλους.
2. ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Nα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως εάν χρησιμοποιείτεαλληλογραφία μέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ. Η πληροφορίακυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton.Στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο: «artisbeautiful.pps».Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως!!!Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σαςλέγοντας: Itistoolatenow, noarthere, δηλαδή:Τώρα πια είναι αργά, εδώ δεν υπάρχει τέχνη!Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο πουσας το έστειλε θ' αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας καιστο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί!
Η Microsoft ανάφερε ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν. Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται «artowner»..


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ --


Δεν υπάρχουν σχόλια: