Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Δημόσια Διαβούλευση για τις ονοματοθεσίες των οδών

Δημαρχείο Κοιλάδος, Σάββατο 29 Μαΐου 2010, ώρα 12:00.

Γνώμη Μαρίας Παπαδοπούλου : Είναι άμεσα δημοκρατική η διαδικασία. Ωστόσο, θα δείτε ότι όλα τα κομμάτια που θα συζητηθούν δεν έπρεπε να διασύρονται δημόσια. Όταν κατεβάζεις τους ΘΕΣΜΟΥΣ σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, τότε το δημοκρατικό δικαίωμα μετατρέπεται σε πρόσχημα με το οποίο εκμαιεύονται αμφισβητήσεις και ανάγονται σε Δημόσιους Δικαστές οι μεμονωμένες προσωπικές αντιπάθειες. Δεν μας καλέσατε εδώ για να κρίνουμε τους γέροντες. Χρειάζεται Σεβασμός! Η αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτη!

Ευχαριστούμε που κατανοήθηκαν τα επιχειρήματά μας. Αναγκαστικά έπρεπε να εκπροσωπήσω και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αλλά και τη Δημογεροντία. Είναι ικανοποιητικό ότι ακυρώνονται οι αποφάσεις και θα οριστεί νέα, πληθέστερη, αντιπροσωπευτικότερη Επιτροπή. Προθεσμία μιας εβδομάδας να δηλώνονται περισσότερα ονόματα των επιθυμούντων να απαρτίσουν την νέα Επιτροπή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κέρδισες εντυπώσεις Μαράκι μου!!Είχες δομημένο λόγο και ισχυρά παραδείγματα ως επιχείρηματα.
Να επιτρέψεις να πω όμως ότι πρέπει να προσέχεις όταν δεν έχεις μικρόφωνο, η φωνή σου έχει πολύ ωραία χροιά στο μικρόφωνο, η διαβούλευση σε ρίχνει. Να το θυμάσαι...ξέρεις εσύ.

τα Φιλιά μου,
Γιώργος Δημοσίου

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαι Bruno. Βγες και μια βόλτα να πιούμε ποτό. Μην διαβάζεις συνέχεια θα χτυπήσεις κόκκινο, βγες έξω δρ Μαρουλίνα!!

mariapapadopoulou είπε...

Αγαπημένε μου Γιώργο.

Δεν ήλθες σήμερα δίπλα μου αλλά σε ευχαριστώ που τους έστειλες για βοήθεια και νοιάζεσαι για μένα. Πραγματικά η παρουσία τους βοήθησε στην ψυχολογία και τη δική μου και των "κατάντι".

Είμαι χαρούμενη και θέλω να βγάλω μελέτη ως αργά σήμερα, καλύτερα να μην βγω, σε ευχαριστώ.
Να περάσεις καλά χρυσέ μου!

Φιλιά,
Μαρία

Ανώνυμος είπε...

Επειδή παραπονιέσαι ότι γεμίζω το κινητό σου με μηνύματα, θα σου γράψω σήμερα εδώ :

"Τι είναι καλύτερο από το: να
κολυμπάς στο σπίτι ΣOY
κάτω από την πανσέληνο ;;"

Όλοι το χρήμα κυνηγούν Μαράκι, τα περί διανόησης και τα πακέτα είναι προσχήματα. Το Όραμα είναι σε όλους το χρήμα! Πωλούν τα πάντα και λυσσάνε για αυτό. Τι κουράζεσαι, τι νομίζεις; Νομιζεις ότι θα ανακαλύψεις κάτι καλύτερο από αυτά που έχεις; Αρκεί να δεις πόσο σε ζηλεύουν εσένα μόλις κάνεις κάτι.
Ποιός δεν ψάχνει να περνά καλά και να ζει "ωραία"; Δες καλύτερα!

Παράτα τα και βγες.

Γιώργος!

mariapapadopoulou είπε...

Τι μου λες τώρα καλέ μου Τζωρτζίνο;
Άσε να τελειώσω πρώτα και τα σκέφτομαι ύστερα όλα αυτά. Εσύ καλά τα λες αλλά εγώ νιώθω ότι "προετοιμάζομαι" ακόμη. Αλήθεια, μπορεί να είμαι αφελής με την ωμή πραγματικότητα του κόσμου αλήθεια. Αλλά ξέρεις ότι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διακόψω τόσες προσπάθειές μου στη μέση -ή τουλάχιστον λίγα βήματα πριν το τέλος. Άσε με σε παρακαλώ να συγκεντρωθώ, μην ξεμυαλιστώ και πάνε όλα τουτα χαμένα, pleeease!

Θα σε παρακαλούσα επισης να μην μιλάμε τόσο σπορτίβο στο ιστολόγιο.

Σε ευχαριστώ είναι καλοδεχούμενα όσα με συμβουλεύεις και οφείλω να σου πω με ειλικρίνεια ότι αλήθεια σαν εσένα δεν είναι κανείς! Σαν τραγούδι ακούγεται : "ΌΛη την ανθρωπότητα έψαξα και σαν εσένα κανείς καλύτερος (να στο πω με μουσική;) Κανείς. Πρέπει να είμαι αλήθεια πολύ στριμμένη συγνώμη.

Ξέρεις ομως, αυτά τα καταλαβαίνω, ειλικρινά, εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι :
"πότε λυπήθηκα ή πότε χάρηκα";

Τζωρτζίνο να μελετήσω όμως τώρα! Με συγχωρείς. Καλό βράδυ, να προσέχεις.