Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ

Πριν από πολλά χρόνια, ο Λιακόπουλος είχε δώσει μία πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, τα τσιπ πυριτίου, που βασίζονται δηλαδή στους ημιαγωγούς πυριτίου δεν θα αποτελούσαν το χάραγμα της αποκάλυψης. Οι περιβόητες μάλιστα ηλεκτρονικές ταυτότητες, έλεγε, απέχουν μακράν της ύπουλης μεθόδου του χαράγματος.
Το θέμα είναι ότι το γνωστό verychip της εταιρείας Applied Digital Solutions, που....
ήδη χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου, αποτελεί ένα μικρό chip αναγνώρισης, εντοπισμού της θέσης, αλλά και μέθοδο οικονομικών δοσοληψιών. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του "χαράγματος" της Αποκάλυψης, αλλά έχει για τον όποιο επίδοξο παγκόσμιο δικτάτορα, ένα μειονέντημα. Όπως μπορείς να το βάλεις σε ένα σώμα, μπορείς και να το βγάλεις, αφού μπορεί μεν να είναι μικρό, σαν δύο κόκους ρυζιού, αλλά περικλείεται σε ένα πλαστικό κέλυφος, που το κάνει διακριτό και εντοπίσιμο.
Στις 12 Μαίου 2010 ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο DUKE ότι βρήκαν και εφαρμόζουν μέθοδο με την οποία κατασκεύασαν μικροτσίπ από DNA, δηλαδή από ιστό. Είναι πολύ μικρότερο από τα μικρότερα συμβατικά μικροτσίπ, είναι πολύ φτηνότερο και όπως δήλωσαν σε ένα μήνα μπορούν στο DUKE να κατασκευάσουν περισσότερα μικροτσίπ, από όσα μπορούν να κατασκευάσουν όλα τα εργοστάσια κατασκευής μικροτσίπ του πλανήτη σε ένα χρόνο και μάλιστα με πολύ χαμηλότερο όπως είπαμε κόστος.
Το τσιπ αυτό, μπορεί να εμφυτευθεί με εμβόλιο, ή να δημιουργηθεί με την κατάλληλη διαδικασία, μέσα στο σώμα του κάθε ανθρώπου.
Δεν θα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, αφού θα λειτουργεί μέσα στο σώμα σαν ιστός. Το τσιπ δημιούργησε η ομάδα του μηχανικού Chris Dwyer από, όπως το ονομάζει, αυτοδομούμενο DNA.
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/11/blog-post_5600.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: