Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο.
Πηγή: http://zoidosia.blogspot.com/

2 σχόλια:

mariapapadopoulou είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_8445.html

mariapapadopoulou είπε...

Ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης !

"Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (Π.Κ. 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από..
27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι "προδότες" έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Δημ. Αντωνίου"
Αυτά λέει το http://zoidosia.blogspot.com/2010/12/o.html που έχει τις πληροφορίες.

Εμείς (taxalia) λέμε ότι δεν είναι δουλειά ενός δικαστηρίου να κρίνει τη συνολική πολιτικη μιας κυβέρνησης, αλλά των πολιτών κι αυτά τα πράγματα, δεν θέλουν πολύ να γίνουν φαιδρά.
Πάντως, το κείμενο της μήνυσης, μπορείτε να το βρείτε, εδώ

http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_8788.html