Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ

Οι εσωτερικές παραδόσεις αναφέρουν ότι από την παρουσία του ανθρώπου στη Γη και μετά, αυτή η μετάπτωση πραγματοποιήθηκε 6 φορές και αυτές οι αλλαγές επηρέασαν και το ανθρώπινο είδος δημιουργώντας τις 6 φυλές. Κάθε φυλή αντιπροσωπευόταν από ένα χρώμα και για αυτό το λόγο, τους ανθρώπους που γεννιούνται μετά τη νέα μετάπτωση τους αποκαλούν –ίντιγκο- από το χρώμα ίντιγκο, το οποίο, όπως αναφέρεται, εμφανίζεται στην αύρα τους. Πιστεύεται, δε, ότι οι άνθρωποι της 6ης φυλής αντιπροσωπεύουν την 6η ακτίνα η οποία είναι θεραπευτική και ότι έχουν έρθει για να θεραπεύσουν τη Γη και τους κατοίκους της και να διορθώσουν τα σφάλματα της προηγούμενης 5ης φυλής, της βιολετί φυλής.

Τα δέκα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά (από το βιβλίο Indigo Children. Lee Carol και Jan Tober) είναι τα ακόλουθα:

1. Έχουν την αίσθηση ότι «τους αξίζει να βρίσκονται εδώ» και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν αισθάνονται το ίδιο.
2. Έχουν πρόβλημα όταν κάποιος προσπαθεί να ασκήσει επάνω τους απόλυτη εξουσία (χωρίς να παρέχει εξηγήσεις ή δικαίωμα επιλογής).
3. Ορισμένα πράγματα απλώς αρνούνται να τα κάνουν. Για παράδειγμα, δυσκολεύονται πολύ να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.
4. Τους δημιουργούν εκνευρισμό τα συστήματα που περιέχουν κάποιο τελετουργικό και δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.
5. Εμφανίζονται ως αντικοινωνικά άτομα, εκτός αν βρίσκονται με ομοίους τους. Αν δεν υπάρχουν γύρω τους άνθρωποι που να πουν τον κόσμο όπως εκείνα, μπορεί να γίνουν εσωστρεφή και να νιώσουν ότι δεν τα καταλαβαίνει κανείς. Σε πολλές περιπτώσεις το σχολείο τούς φαίνεται δυσβάσταχτο από κοινωνικής πλευράς.
6. Δεν ντρέπονται να σου πουν τι χρειάζονται.
7. Πολλές φορές μιλούν για πράγματα μη αναμενόμενα για την ηλικία τους όπως κρίση για συναισθηματικές καταστάσεις («γιατί είσαι δυστυχισμένος;») ή μιλούν για τον αόρατο κόσμο σαν να είναι ένα με τον ορατό («σε έβλεπα απ΄ τον ουρανό και ήθελα να σε βοηθήσω»).
8. Εκδηλώνεται σοφά δυσανάλογα με την ηλικία του.
9. Είναι υπερευαίσθητο.
10. Δείχνει ευαισθησία για τη διάθεση των άλλων.
11. Έχει έντονη αίσθηση της αδικίας και της κοροϊδίας.
12. Έχει ισχυρές προσωπικές πεποιθήσεις.
13. Είναι δημιουργικό και αυθεντικό.
14. Έχει έντονη διαίσθηση.
15. Έχει παραψυχικές εμπειρίες όπως πχ ακούει φωνές, βλέπει όντα, κλπ.
http://omadaeellinon.blogspot.com/2011/04/blog-post_5752.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Thomas Theodoros

Θρησκευτικές Πεποιθήσεις
EΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ. Επειδή στην εποχή που ζούμε, οι αλήθειες γίναν όλες ψέμμα, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας μόνο Αλήθειες,϶Ιϵ Έ­ψι­λον εί­ναι ό­λοι οι Έλ­λη­νες ως προς το γέ­νος. Ό­λοι οι Έλ­λη­νες α­νή­κουν σ’ αυ­τήν την α­δελ­φό­τη­τα, που οι ρί­ζες της χά­νο­νται στην αυ­γή της ι­στο­ρί­ας. Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς ρέει δ' άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσην


Πολιτικές Απόψεις ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ-"Ελλην" σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Ανθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. "Ελλην" σημαίνει Αρμονία καί Ηθος καί Ερως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό ...φέρουν. Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα.