Σάββατο, 12 Απριλίου 2008

Οι Σιωνιστές της Θεσσαλονίκης

“Οι Σιωνιστές της Θεσσαλονίκης – Εβραίοι, Ρωμιοχριστιανοί, Χριστιανοκομμουνιστές”. Μια αναλυση του Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδώρου, Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού, Υφηγητού Πολυτεχνείου Άαχεν Γερμανίας και του Δημήτρη Ν. Αδαμόπουλου, Frankfurt/M.
Ποια ειναι η προελευση της Ισραηλιτικης Κοινοτητας της Θεσσαλονικης και ποιες ειναι οι μεχρι σημερα δραστηριοτητες της;

Απο το μασονικο περιοδικο «Ακακια» της Θεσσαλονικης Οκτωβριου 1908
πληροφορουμεθα, οτι …

«η ξενη μασονικη στοα Μακεδονια με εδρα την Θεσσαλονικη, ειχε ως διδασκαλο τον Ιταλοεβραιο Εμ. Καρασο, στην δικαιοδοσια του οποιου υπαγονταν τρεις ακομη ξενες μασονικες στοες, στους κολπους των οποιων οι Ταλαατ και Ενβερ, βρηκαν προσφορο εδαφος για να δημιουργησουν την Κινηση Νεοτουρκων με μελη που αποτελουνταν εξ’ολοκληρου απο Τουρκοεβραιους. Μεσα απο αυτους τους κυκλους αναδειχθηκε ο Κεμαλ Ατατουρκ, ο οποιος με την βοηθεια των αδελφων του Εβραιων της εβρα’ι’κης στοας Θεσσαλονικης Μπαι-Μπριθ θα συνετριβε τον Ελληνικο στρατο το 1922…..»

Η αδιαμφισβητητη αναμειξη των Εβραιων ιδρυτων του ΚΚΕ Αβρααμ Μπεναρογια και Κουν Βεντουρα, οι οποιοι μαλιστα ως βουλευτες του ΚΚΕ, εθεσαν θεμα ανεξαρτητοποιοησεως της Μακεδονιας το 1927 μεσα στην Ελληνικη Βουλη, στην τρισαθλια αποπειρα διασπασεως της Μεκεδονικης γης απο τον Ελληνικο κορμο, φωτιζει αρκετα το παρασκηνιο (2, 3).

Οι ιδιοι αυτοι Εβραιοι ιδρυτες του ΚΚΕ, δηλητηριαζαν κατα τον χειροτερο τροπο και υπονομευαν και αποσταθεροποιουσαν απο μεσα το ηθικο των Ενοπλων Δυναμεων μας, παραγοντες οι οποιοι συνετελεσαν καθοριστικαστην Μικρασιατικη Τραγωδια. Στην Θεσσαλονικη τα δυο αυτα εβραιοκομμουνιστικα καθαρματα δημοσιευαν στην εφημεριδα «Avanti» πικροχολα κειμενα κατα του Ελληνισμου.

Τι ειναι ομως ο Αντισημιτισμος;

Σημιτες ονομαζονται οι ανηκοντες στην ομαδα των λαων με σημιτικη γλωσσα, ως π.χ. Ακκαδικη, Ιουδα’ι’κη, Φοινικη, Αραβικη και Αραμα’ι’κη. Σε αυτην την ομαδα των λαων ανηκουν εκτος των Εβραιων και οι Αραβες. Αν και το μισος κατα των Εβραιων, δηλαδη ο «Αντιεβρα’ι’σμος» ‘η «Αντιιουδα’ι’σμος» ειναι τοσο παλαιος οσο και η εβρα’ι’κη θρησκεια, η εννοια του «Αντισημιτισμου» προερχεται απο σχετικα νεα εποχη που εχει σχεση με την ιδρυση του Πολιτικου Σιωνισμου (8). Στο γερμανικο «Brockhaus» του 1875 μ.Χ. η εννοια αυτη δεν υπαρχει. Και αυτη η εννοια ειναι μια υποχθονια, δολοπλοκικη δημιουργια του Πολιτικου σιωνισμου.

Σημερα εγινε ξεκαθαρο, οτι ο Πολιτικος Σιωνισμος χωρις τον «Αντισημιτισμο» δεν μπορει να υπαρξη.

Με την λεξη «Αντισημιτισμος» κατορθωνουν οι Πολιτικοσιωνιστες να αποστομονουν στην γεννεση της καθε κριτικη σε βαρος τους.

πηγή :
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2011/04/06/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82/#comment-668

Δεν υπάρχουν σχόλια: