Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

αλληλογραφία μου με Δρ Εμμανουήλ Σαρίδη

http://cceuropeev.syscp4.webhosting-franken.de/berlin-athen-r2010/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=2018&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=fbdc07b9b0009a5a0295fb7ccceaf643

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, Εύγε σου Μαριώ μας. Καλήν Ανάστασιν. Θείος Γιώργος




Berlin-Athen wrote:

> „Γράμμα απο το Βερολίνο“ Νο 04/2011
>
> Γειά σας,
>
> Στα δύσκολα χρόνια που περνάμε, χρειαζόμαστε πληροφορίες που δεν μας παρέχουν ή μας αποκρύπτουν τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Επιρροής (ΜΜΕ). Μια συμβολή του berlin-athen.eu με ορισμένα άρθρα που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στην ιστοσελίδα μας
>
> - Εμμανουήλ Σαρίδης: "Η Ελλάδα σταυρωμένη"
> - Βασίλης Βιλιάρδος: "Τα παιχνίδια των κερδοσκόπων"
> - Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου/Δ. Ν. Αδαμόπουλος: "Pax Americana"
> - Ernst Käbisch: "Kom je ook spelen?" (στα γερμανικά/deutsch)
> - Michel Chossudovsky: "When War Games Go Live" (στα ανγγλικά/english)
> - Μαρία Παπαδοπούλου: "Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας στην επανάσταση του 1821"

Ανώνυμος είπε...

Γενικά
- Στην αρχική σελίδα μπαίνει κάθε μέρα ένα νεο Videoclip. Με ένα κλικ μπορείτε να το μεγεθύνετε.
- Πολλά ευχαριστώ για τα άρθρα και γράμματα που μου έρχονται και συγγνώμη, αν δεν μπορούν να δημοσιευθουν ή να απαντηθούν όλα.
- Για δικά μου άρθρα και μεταφράσεις ισχύει το Copyright. Για συναδέλφους η αναδημοσίευση είναι δωρεάν μόνο με αναφορά του ονόματός μου και της πηγης.
- Το Berlin-Athen δεν χρηματοδοτείται απο κανέναν. Κανείς δεν είναι από πίσω μου. Κάθε οικονομική ενίσχυση είναι ευπρόσδεκτη
- Το e-Mail σας βρέθηκε μέσα από προσωπικές επαφές ή δημόσιες λίστες. Αν θέλετε να διαγραφείτε, απαντείστε σ' αυτό το Γράμμα με την ένδειξη "Διαγραφή" ή "Unsubscribe"
- Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98, ΦΕΚ 290 τεύχος Α και την οδηγία 2002/31/CE της ΕΕ το παρόν δεν μπορεί να θεωρηθεί spam, διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και την διαδικασια διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.
- Το berlin-athen.eu είναι αντικλεπτοκρατικό αλλά όχι αντισημιτικό. Για όσα διαβάζετε ισχύει: Τhe posting of stories, commentaries, reports, documents and links (embedded or otherwise) on this site does not in any way, shape or form, implied or otherwise, necessarily express or suggest endorsement or support of any of such posted material or parts therein.

Καλό Πάσχα σας εύχεται απο το Βερολίνο ο
Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

c/o Community Channel Europe e.V.
Mainzer Str. 42
12053 Berlin
Tel.: 030 - 67 77 67 20

www.berlin-athen.eu
Wegweiser