Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ελάτε να μετρήσουμε το IQ μας !!!!!


Για να φουντώσουν λίγο τα αίματα...


Επειδή προφανώς, δεν τρώμε όλοι απο το ίδιο τραπέζι.

Μαντέψτε Ποιοί και Πόσοι είναι αυτοί που για "δεύτερο" εισόδημα έχουν :


1.Μηνιαίο μισθό 6.100 ευρώ.

2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.

3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα...

4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.

5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...

6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.

7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.

8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.

9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.

10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο.

11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.

12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.

13. Τηλεφωνική ατέλεια.

14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.

15. Δωρεάν διόδια.

16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.....

Ποίοι και πόσοι είναι αυτοί που τα παραπάνω ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΑΓΑΘΆ είναι

..οι, πέραν του εισοδήματος του βασικού επιτηδεύματος, ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Είναι το...

Πλεονάζον προσωπικό που ...δεν θα τεθεί σε Εφεδρεία !!!




[19/09/11]

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιμένοντας μέχρι τέλους η Λούκα Κατσέλη, καταψήφισε το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου που παγώνει τις κλαδικές συμβάσεις.

Νωρίτερα είχαν γίνει προσπάθειες για “οριακές αλλαγές” ανάμεσα στους Ευ.Βενιζέλο και Γιώργο Κουτρουμάνη, προκειμένου να μεταπεισθεί η Λούκα Κατσέλη και να το ψηφίσει. Οι δύο υπουργοί ωστόσο, είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν επρόκειτο να κάνουν δεκτή την πρότασή της να αποσυρθεί τελείως το άρθρο και να επανακακατεθεί τον Δεκέμβριο μετά από διαβουλεύσεις και συμφωνία των κοινωνικών εταίρων.


Η πρώην υπουργός Εργασίας μιλώντας στην Ολομέλεια το βράδυ της Πέμπτης εξήγησε ότι το άρθρο (“που δεν παγώνει αλλά καταργεί τις κλαδικές συμβάσεις”) θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις μισθών που θα συμβάλλουν στη διαιώνιση του φαύλου κύκλου της Οικονομίας “για να έλθει μετά η τρόικα να επιβάλλει νέα μέτρα διότι δήθεν δεν θα έχουμε πιάσει τους στόχους”...

Μετά και το επίσημο "όχι" της, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη διαγραφή της από την κοινοβουλευτική ομάδα. Η κυβέρνηση πλέον μένει με 153 βουλευτές (από 160 που εξελέγησαν το 2009). Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δηλώσει “εγώ με 153 βουλευτές δεν κυβερνώ”.

Το πρωί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε διαδοχικά και με την κ.Κατσέλη και με την Βάσω Παπανδρέου, η οποία τελικά πείσθηκε να υπερψηφίσει το “37” διότι, όπως είπε η ίδια, της εξήγησε ότι εάν καταψηφισθεί δεν θα εκταμιευθεί η έκτη δόση. Η κ.Παπανδρέου προειδοποίησε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που ψηφίζει με συνειδησιακό πρόβλημα και, όπως ανέφερε, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες


Δήλωση Λούκας Τ. Κατσέλη

Μετά την απόφαση της διαγραφής της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ η κ. Κατσέλη δήλωσε:

"Λυπάμαι για αυτή την απόφαση. Από τη δική μου τη μεριά θέλω να δηλώσω ότι ήμουν και είμαι ΠΑΣΟΚ και έχω στηρίξει με όλες μου τις δυνάμεις την κυβέρνηση.

Για μένα όμως, θέματα αρχών και συνέπειας, ιδιαίτερα για ζητήματα που έχω προσωπικά χειριστεί και γνωρίζω, είναι αδιαπραγμάτευτα.

Για αυτό δεν μπορώ να συναινέσω στην αποδόμηση θεσμών που διασφαλίζουν εργασιακά δικαιώματα και είναι πυλώνες της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους".

Διαβάστε ακόμη:

"Ψηφίστε το, αλλιώς η επόμενη μέρα... θα είναι νύχτα"

Ανώνυμος είπε...

το ΌΧΙ του Πάνου Καμμένου στη Βουλή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο, ΆΞΙΟς !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΏΝ !!!!!!!!!!!!!!
... 19/10/2011

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bkazaxzhgJE#!

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτικό Μέτωπο

www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα 21 Οκτωβρίου 2011

Άνοιξε η πύλη της κόλασης. (Αντί Δελτίου Τύπου, το σχόλιο του Antinews).

Αντί Δελτίου Τύπου, σχετικού με τα δραματικά γεγονότα της διήμερης λαϊκής κινητοποίησης στο Σύνταγμα, το Πατριωτικό Μέτωπο, επιλέγει να χρησιμοποιήσει/αναρτήσει/διανέμει, σχόλιο του έγκριτου ιστολογίου Antinews, το οποίο και μας εκφράζει απόλυτα, όπως εκτιμούμε ότι εκφράζει επίσης απόλυτα, την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού.


“Κάθε φορά που η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο έκτρωμα, στην Αθήνα γίνονται επεισόδια. Μέσα σε δύο χρόνια έχουμε θρηνήσει 4 συμπολίτες μας, τους τρεις της Marfin και τον χθεσινό άτυχο οικοδόμο. Δηλαδή τον Δεκέμβριο που θα ξαναγίνει χαμός για την 7η δόση, πόσοι νεκροί και πόσοι τραυματίες θα υπάρχουν;

Ανώνυμος είπε...

Η ανθρώπινη ζωή μετρά το ίδιο, είτε σε λένε Αλέξη, είτε Δημήτρη είτε Αγγελική, Παρασκευή, Επαμεινώνδα. Είτε είσαι 15 ετών είτε 28 και πέφτεις νεκρός κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, επεισοδίων, λαϊκής διαμαρτυρίας ή αστυνομικής αυθαιρεσίας, το τίμημα είναι το ίδιο βαρύ, για την οικογένεια του νεκρού πρώτα και για την κοινωνία μετά.

Τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα έρχονται να προστεθούν στις πράξεις βίας, βανδαλισμών, καταστροφών και αναρχίας που ζούμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ειδικά από την εποχή του Μνημονίου και μετά. Δεν έχει σημασία να πούμε αν φταίει η ανίκανη Αστυνομία, αν τα ΜΑΤ κάνουν ή όχι καλά τη δουλειά τους, αν μεταξύ των κουκουλοφόρων και των μπαχαλάκηδων βρίσκονται και ασφαλίτες ή αν το ΠΑΜΕ έχει γίνει νταβατζής των κοινωνικών αγώνων κι όλοι άλλοι είναι ξεπουλημένοι στο σύστημα, όπως αρέσκονται κάτι όψιμοι αριστερούληδες του Περισσού να λένε, ενώ τόσο χρόνια έδιναν δεκανίκια στον παπανδρεϊσμό. Όλα αυτά θα τα κρίνει η ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έχει σημασία να πούμε τώρα είναι ότι η κοινωνία τρέχει στην κατηφόρα χωρίς κανένα φρένο. Οι χθεσινές συγκρούσεις, πέρα από το νεκρό και τους δεκάδες τραυματίες, ήταν τόσο ωμές και τόσο σκληρές που ακόμη κι αυτές οι εικόνες από τη Λιβύη με τον Καντάφι ωχριούν.

Από τις σπάνιες φορές που βρεθήκαμε να παρακολουθούμε έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα σε μια διαδήλωση κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Αυτά τα βλέπαμε μόνο σε ραντεβού θανάτου που κλείνουν “οπαδοί” του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται πλέον στα όριά της, οι αντοχές έχουν εξαντληθεί και -με βάση τα χθεσινά- ο νόμος της ζούγκλας αρχίζει να κυριαρχεί. Ποιος θα νικήσει τον άλλο: οι μπαχαλάκηδες ή οι υπόλοιποι. Εκεί καταντήσαμε, να πολεμάμε τον διπλανό με τον οποίο μπορεί να πίνουμε καφέ την επόμενη ημέρα. Σκηνές εμφυλίου στην Ελλάδα του 2011.

Κι αν για κάποιους η οικονομική καταστροφή είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η διάρρηξη της συνοχής της Ελλάδας είναι περισσότερο ανησυχητικό φαινόμενο. Όταν θα επικρατήσει πλήρως ο νόμος της ζούγκλας τότε δε θα έχει νόημα να μιλάμε για χρέος ή έλλειμμα.

Μπροστά σ’ αυτή την άθλια εικόνα που εμφανίζει η ελληνική κοινωνία ένας είναι ο τρόπος να αντισταθούμε. Ο μαζικός αγώνας χωρίς μπάχαλο και η απομόνωση των προβοκατόρων που διαλύουν την Αθήνα γιατί δε θέλουν να κατεβαίνει και να διαδηλώνει ο κόσμος κατά της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και η χώρα οδηγείται στον γκρεμό. Αν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ έχουν ακόμη φιλότιμο θα πρέπει να παραιτηθούν από ντροπή για τα όσα έγιναν χθες, για να μην πούμε όλη η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της. Κανείς όμως δεν μιλάει κανείς γι αυτό. Αλλά σε κατάφωρη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα, απευθύνουν εκκλήσεις … σωφροσύνης.

Γράφει για παράδειγμα η σημερινή “Καθημερινή” στο κύριο άρθρο της με τίτλο «Οι πύλες της Κολάσεως»: «Όσα τραγικά συνέβησαν χθες στην πλατεία Συντάγματος, που οδήγησαν στο θάνατο ενός συμπολίτη μας, δείχνουν πόσο σημαντικό είναι να μην ανοίξουν για τα καλά οι Πύλες της Κολάσεως για την Ελλάδα. Η πατρίδα μας αντιμετωπίζει μια μεγάλη κρίση, από την οποία πρέπει να εξέλθει όρθια. Το τυφλό μίσος, η βία, οι απειλές, οι προπηλακισμοί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της χώρας και την επικράτηση του χάους και των συμμοριών. Όλες ανεξαιρέτως οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να αποκηρύξουν άμεσα και κάθετα τις φωνές που κάνουν λόγο για κρεμάλες, προδοσίες, ένοπλες εξεγέρσεις και σπρώχνουν το λαό σε εμφύλιο. Εκείνοι που το κάνουν, είτε από ίδιον συμφέρον είτε επειδή πιστεύουν ότι θα τους αποφέρει πολιτικά κέρδη, είναι επικίνδυνοι ή ανόητοι. Κανείς δεν κερδίζει από τη μισαλλοδοξία, την οχλοκρατία και το χάος. Μόνο η πατρίδα μας καταστρέφεται και γίνεται έτσι ακόμη πιο ανίσχυρη σε μια κρίσιμη στιγμή». Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και οι άλλοι στυλοβάτες του συστήματος, το Βήμα, το Έθνος κλπ, που τρέμουν μπροστά σ΄ αυτό που έρχεται..

Όμως η πατρίδα καταστρέφεται από αυτόν που έβγαλαν πρωθυπουργό. Οι Πύλες της Κολάσεως άνοιξαν από εκείνους που έφεραν και υποστήριξαν το Μνημόνιο με νύχια και με δόντια.

Όσοι γονάτισαν την χώρα και πέταξαν στον λαό της στον Καιάδα δεν έχουν κανένα δικαίωμα πλέον να απευθύνουν εκκλήσεις νηφαλιότητας και σωφροσύνης. Ο νόμος της ζούγκλας δεν πολεμιέται με ευχέλαια. θα αντιμετωπιστεί μόνον από μια κυβέρνηση με πρόσφατη και ισχυρή λαϊκή εντολή.

Κι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ούτε “δεξιά”, ούτε “αριστερά. Υπάρχουν μόνο “κόκκαλα βγαλμένα των Ελλήνων τα ιερά”.

Ανώνυμος είπε...

Θα ξαναέχουμε κατά πάσα πιθανότητα την γνωστή κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ, που εκφράζεται από τη μία από τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη κι από την άλλη από τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο (ο κακός μπελάς του Μπουτάρη) και τον Ηλία Μανουσαρίδη.

Το τρίγωνο δηλαδή που μας έχει συνηθίσει στην ανταλλαγή "Γαλλικών" και κοσμητικών επιθέτων με προεξάρχον το "φασίστας" σε όλες τις βερσιόν.