Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ-SIGN THIS PETITION URGENTLY

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ - SAVE DEMOCRACY IN GREECE ! 
SAVE THE CRADLE OF WESTERN CIVILIZATION !

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ,ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

από Μαρία Παπαδοπούλου, Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 στις 11:06 μ.μ. ·
Συν-Έλληνες,

Η πατριώτισσα Χριστίνα Σαλεμή στις 2 Μαρτίου ειδοποίησε τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου (Χάγη) ότι στην Ελλάδα και με ευθύνη της ηγεσίας της χώρας, τελούνται σοβαρότατα εγκλήματα της αρμοδιότητας του. Του έστειλε το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό για την έναρξη της αυτεπάγγελτης έρευνας, έτσι όπως προβλέπει το καταστατικό του Δικαστηρίου και για κάθε ενδεχόμενο, απέδειξε πέρα πάσης αμφιβολίας και την ύπαρξη της πρόθεσης. Πριν λίγο καιρό ( 1 Μαΐου) έκανε μια έκλυση συλλογής υπογραφών
petition: http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c.html  
   
Οι σημαντικότεροι στόχοι αυτής της κίνησης είναι :   
   
- να αποκαλύψουμε σε όλους τα εγκλήματα που τελούνται κατά της χώρας για να εμποδίσουμε τη συνέχισή τους   
- να ενημερώσουμε τους πάντες ότι έγιναν περισσότερες  πρόσφυγες στη Χάγη, ότι αποδεικνύεται η πρόθεση και ότι στάλθηκε πολύ αποδεικτικό υλικό, έτσι ώστε να εμποδίσουμε τον εισαγγελέα να χωρίσει την υπόθεση, να αγνοήσει καταγγελίες και να κάνει τα συνηθισμένα δικονομικά κόλπα. Δεν τον κατηγορώ προκαταβολικά για τίποτα. Απλά φιλάω τα ρούχα μου για να έχω τα μισά. Υπάρχει και ένα υποστηρικτικό μπλογκ  όπου θα συγκεντρωθούν όλες οι νομικές και όχι μόνο κινήσεις που έχουν γίνει, αποδεικτικό υλικό κλπ. Αργεί λίγο η διαδικασία αλλά εντός ολίγων ημερών ελπίζω να ανεβάσουμε αρκετά πράγματα.   
   
Αρχικά το ιστορικό της έκλυσης  (petition) είχε 9 σελίδες αλλά τελικά, ως εμπνεύστρια της κίνησης, αποφάσισα να το συρρικνώσουμε λίγο, επειδή έχω παρατηρήσει περίεργες κινήσεις της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας αλλά και των δανειστών, που με κάνουν να πιστεύω ότι πλησιάζει το τελικό χτύπημα. Σκεπτόμενη ότι ένα μικρότερο κείμενο διαβάζεται, μεταφράζεται (προσπαθούμε να το βγάλουμε και στα γαλλικά, ισπανικά κλπ) και διαδίδεται ευκολότερα, έβαλα νερό στο κρασί μου και αφαίρεσα μερικές σελίδες.   
   
Αν συμφωνείτε και αν μπορείτε βεβαίως, παρακαλώ βοηθήστε με κάθε τρόπο στη γρήγορη συλλογή ενός μεγάλου αριθμού υπογραφών. Αυτό θα αποδείξει σε όλους ότι το πρόβλημά μας έγινε γνωστό και ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα. Μέχρι τώρα εμείς, οι απλοί πολίτες, δεν ακουστήκαμε. Με αφορμή τις καταγγελίες στη Χάγη αποκτήσαμε το δικαίωμα να μιλήσουμε και ελπίζω να ακουστούμε κιόλας. Μην έχοντας πρόσβαση στα ΜΜΕ σκεφτήκαμε το petition. Βοηθήστε παρακαλώ.   
   
Ευχαριστώ.    
   
ΥΓ If is possible please use this  signatures counter on your websites, blogs and social networks for getting more traffic.  
   
   
   
Οι δυο πρόσφυγες  είναι εδώ   
   
http://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/ελληνικά/  
   
http://www.humansupport.gr/gr_icc.php

Γονατίζω, μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ
Γονατίζω, μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ.


Το αίτημα/ petition :

"As a citizen of the world, I support the legal battles of the Greek people and ask the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) to immediately activate procedures, to investigate the crimes being perpetrated in Greece and bring to trial anybody responsible for them. Any and all persons found guilty must be punished. Such crimes must be prevented." http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c/sign.html

"Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν."http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c/sign.html

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΔΩ :
http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c.html

Background (Preamble) in greek - ιστορικό(προοίμιο) : 
http://justiceforgreece.wordpress.com/petitions/ελληνικά/

Save democracy in Greece ! Save the cradle of western civilization!
www.gopetition.com

2 σχόλια:

mariapapadopoulou είπε...

Πως μαζεύουμε πολλές υπογραφές ;;;

- υπογράφουμε εμείς αλλά και τα μέλη της οικογένειάς μας, οι φίλοι και οι γνωστοί , οι οικογένειες, οι φίλοι και οι γνωστοί τους και ούτω καθεξής.

- εφαρμόζουμε το σύστημα της πυραμίδας. Δηλαδή ο καθένας πρέπει να βρει 10, 20, 50, 100 άτομα να υπογράψουν, τα οποία άτομα με την σειρά τους να βρουν άλλα 10, 20, 50, 100 και πάει λέγοντας. Για να είναι εφικτό αυτό όμως μην περιοριστείτε στην απλή προώθηση της αίτησης. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και ενημερώστε τους τι πρέπει να κάνουν και πόσο σημαντικό είναι το όλο εγχείρημα . Πείτε τους και να μείνουν ήσυχοι όσον αφορά το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων τους ( που εδώ και καιρό δεν είναι πια απόρρητα …), καθώς τα στοιχεία θα τα δω μόνο εγώ και δεν ζητάω παρά μόνο ένα όνομα και ένα ιμειλ, που δε πρόκειται να δημοσιευθεί ή να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς ΠΟΤΕ. Μα ποτέ ! Άλλωστε, εάν δεν θέλουν να εμφανιστεί το όνομά τους στην δημόσια λίστα των υπογραφόντων, μπορούν να επιλέγουν στο σχετικό πεδίο το "ανώνυμο " αλλά δεν έχει νόημα.

- ποτέ δεν βάζουμε μια υπογραφή για περισσότερα άτομα γιατί έτσι δεν προσμετρούνται οι υπογραφές. (Δηλαδή δεν υπογράφουμε ποτέ
¨ Χρήστος & Μαρία Χατζή ας πούμε. Ο καθένας χωριστά. )

- εάν έχουμε κάποιο τίτλο (Dr, Prof, Msc, Diplomat, Journalist , Singer, Artist etc ) και δεν μας ενοχλεί αυτό, το αναφέρουμε. Κάνει καλή εντύπωση στους αποδέκτες και βοηθάει στη συγκέντρωση ακόμα περισσότερων υπογραφών.

- δημοσιοποιούμε την αίτηση και το λινκ με κάθε τρόπο. Το προωθούμε σε ενώσεις, συλλόγους, ομοσπονδίες, οργανισμούς ή τέλος πάντων σε μέρη που υπάρχουν συγκεντρωμένα περισσότερα άτομα και έχουμε πρόσβαση. Έτσι επιταχύνουμε τη διαδικασία .

- όταν υπογράφουν Ενώσεις, Σύλλογοι, Blogs κλπ, να υπογράψουν ως τέτοιοι αλλά και ατομικά, το κάθε μέλος χωριστά από όποιο e-mail θέλει ο καθένας (έτσι τσεπώνουμε και περισσότερες υπογραφές …. )

- εάν γνωρίζετε κάποια προσωπικότητα από οποιοδήποτε χώρο (καλλιτεχνικό, επιστημονικό, αθλητικό κλπ) παρακαλέστε τον/την να υπογράψει με όλο το σόι του και αν μπορεί, να στηρίξει δημόσια την πρωτοβουλία αυτή. Όσο πιο αναγνωρίσιμη είναι η συγκεκριμένη προσωπικότητα, τόσο περισσότερες οι υπογραφές που θα τραβήξει.

- ασχοληθείτε συνέχεια με το θέμα για να μη " πέσει " Ο χρόνος μας πιέζει … Βρείτε καινούργια άτομα που να επιστρατεύετε, καινούργιους τρόπους δημοσιοποίησης κλπ

- μην ξεχνάτε ότι είναι διεθνή αίτηση και πρέπει να κυκλοφορήσει πολύ στο εξωτερικό . Στείλτε την σε όσους συγγενείς, φίλους ή γνωστούς έχετε εκεί, εξηγήστε τους ότι είναι σημαντικό και ζητήστε την υποστήριξή τους. Στείλτε την όμως και σε ακτιβιστές, ΜΜΕ, κινήματα κλπ Η αγγλική μετάφραση του εισαγωγικού κείμενου (ιστορικό /προοίμιο) έχει ακόμα κάποια λαθάκια αλλά θα διορθωτών σύντομα Όπως και να έχει όμως δεν δημιουργούν πρόβλημα

- εάν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο ή ομοσπονδία, επιστρατεύστε τους συντρόφους σας. Όλοι θα κερδίζουμε από αυτή την προσπάθεια και είμαστε πολλοί ! Πάρα πολλοί Απλά δεν συνειδητοποιούμε πάντα την δύναμή μας. Ας το κάνουμε τώρα. Ήρθε η ώρα.

Τέλος, μη ξεχνάτε και ότι έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο και ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αντισταθούμε με κάθε μέσο !!! (Αρθ 120 Σ ) Μέσο είναι και μία υπογραφή. Και μάλιστα δυνατό μέσο όσο και απίστευτο μπορεί να σας φανεί αυτό.

mariapapadopoulou είπε...

“ Το δε την Πόλιν σοι δούναι , ούκ εμόν εστίν ουδ΄ άλλου των κατοικούντων εν αυτή. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών ”

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j8GkK7ck5-o#!

Stamatis Spanoudakis - Marmaromenos Vasilias - Marble King