Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Ποιος προδότης πολιτικός θα υπογράψει την υποθήκευση της χώρας;;

Ποτέ και σε καμία χώρα όπου μπήκε το ΔΝΤ δεν έγινε υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας μιας χώρας. Ποτέ και καμία κυβέρνηση ενός κράτους, ακόμα και οι πιο επαίσχυντες δικτατορίες δεν διανοήθηκαν ότι θα μπορούσαν να βάλλουν ως ενυπόθηκη εγγύηση τη δημόσια περιουσία του κράτους τους. Βέβαια εδώ τα έχουμε δει όλα. Έτσι,....
ενώ ποτέ προηγουμένως δεν είχε υπάρξει παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, ποτέ δεν είχε υπάρξει παραίτηση από την ασυλία της δημόσιας περιουσίας κ.λ.π. και όμως εδώ υπήρξαν.
Άρα γιατί να μην δούμε και αυτό;;;

Έχετε όμως άραγε αντιληφθεί τι ακριβώς προωθείται εδώ; Θα έρθει λοιπόν ο δανειστής ή η τρόϊκα και θα συμφωνήσει με την κυβέρνηση ότι ένα τμήμα της ελληνικής Επικράτειας, αεροδρόμιο, νησί, ακτή, ΔΕΚΟ κ.λ.π. αξίζει το άλφα ποσό. Θα δώσει δάνειο της ίδιας αξίας μαζί με τους τόκους και όταν έρθει η λήξη του χρέους και δεν θα μπορέσει η Ελλάδα να πληρώσει το συγκεκριμένο χρέος, τότε αυτόματα η κυριότητα του συγκεκριμένου τμήματος της ελληνικής Επικράτειας θα μεταβιβάζεται στον τοκογλύφο δανειστή, τρόϊκα κ.λ.π..

Όμως εδώ φίλοι μας, δεν κινδυνεύει μόνο η δημόσια περιουσία, αλλά κινδυνεύουν άμεσα και οι ιδιωτικές περιουσίες. Για φανταστείτε να έχετε επενδύσει τα πάντα σε ένα ακίνητο και να έρθει ο δανειστής που θα πάρει το διπλανό δημόσιο κτήμα, να φτιάξει ένα εργοστάσιο ή επεξεργασία απορριμμάτων ή διαχείρισης τοξικών αποβλήτων; ή να περιφράξει την παραλία που πήρε και να καταστρέψει την αξία ενός παραθαλάσσιου ακινήτου που διαθέτει ένας πολίτης. Και αν πάλι δοθεί ένα νησί, τι θα γίνουν οι ατομικές ιδιοκτησίες που είναι επάνω;;

Αναρωτιόμαστε ποιος θα είναι εκείνος ο προδότης Έλληνας πολιτικός που θα υπέγραφε ή θα ψήφιζε κάτι τέτοιο, αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία;;; .
Αν τελικά συμβεί και αυτό, τότε δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα ανοχής και καμία αναστολή για την μη εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος. .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pan metron axriston είπε...
http://www.blogger.com/profile/02656308130288750295
η υποθηκη υπογραφηκε...

9.Ο ορισμός του αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για την Σύμβαση αποτελεί έγκυρη επιλογή δικαίου, που δεσμεύει το Δανειολήπτη σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.
10.Ο Δανειολήπτης υπάγεται νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με τη Σύμβαση και κάθε απόφαση του δικαστηρίου αυτού θα είναι οριστική και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία.
11.Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής – ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση.
Αυτοι ειναι οι οροι της δανειακης συμβασης που υπεγραψαν οι κυριοι Προβοπουλος Παπακωνσταντινου Παπανδρεου.(οπως δημοσιευθηκε στο ενθετο Μνημονιο του περιοδικου Επικαιρα)Καππαδόκης είπε...
http://www.blogger.com/profile/16022299460719021966

Η υποθήκευση της Χώρας έχει ήδη γίνει με την υπογραφή του αρχικού μνημονίου. Αρα το ερώτημα είναι ετεροχρονισμένο και οι πολιτικοί που το υπέγραψαν και τα πολιτικά κόμματα που το επικύρωσαν είναι γνωστά.

Ανώνυμος είπε...

Μαρία τα είδες τα σχόλια; Σου τα ανάρτησα
ΕΓΩ