Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Εσύ θα είσαι ένας από τους 300;Γίνε κι εσύ ένας από τους 300 συμπατριώτες μας !

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζετε, σας συστήνω να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα του ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ.

Η πρωτοβουλία αυτών των συμπατριωτών μας, κάνει έναν αξιέπαινο πατριωτικό αγώνα εδώ και καιρό. Βλέποντας τον προσωπικό χρόνο που ακούραστα αφιερώνουν και τα επιχειρήματα που μέχρι τώρα εισηγούνται, θέλω προσωπικά να τους συγχαρώ, να τους ευχηθώ καλή δύναμη και να σας συστήσω να τους γνωρίσετε.

Τα επιχειρήματα που μέχρι τώρα εισηγούνται, αφενός φέρουν αξιόλογες τεκμηριώσεις αφετέρου δεν ντροπιάζουν τα δημοκρατικά μας ήθη. Σας διαβιβάζω, παρακάτω, ένα από τα πλέον σημαντικά μηνύματά τους.

Με εκτίμηση προς τους αποδέκτες.
Μ.Π.

Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Εσύ θα είσαι ένας από τους 300; Ένωσε τη δύναμή σου μαζί μας!

Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε. Τον τελευταίο καιρό η Βουλή και η Κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου χωρίς να ζητήσει την γνώμη του λαού. Οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν τη ζωή μας για δεκαετίες προς το χειρότερο.
Δεν μας ρώτησε κανείς για αυτά τα θέματα λες και δεν αφορούσαν κυρίως εμάς. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε να μας ρωτήσουν με ένα πολλαπλό δημοψήφισμα για όσα αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: