Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

2 άμεσες κοινωνικές δράσεις

-
Ό,τι κι αν ψηφίσουμε για την Ελλάδα, μην ξεχάσουμε και
δυο (2) ψήφους για τον ελληνισμό που ζητά τη βοήθειά μας.
Δεν μας κοστίζει, αλλά αξίζει.


1η άμεση κοινωνική δράση : ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ κ.Λερούνη που πήγε εθελοντής δάσκαλος στους Καλάς(τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου που επιβιώνουν ακόμη στο σημερινό Πακιστάν). Οι Καλάς τον λατρεύουν αλλά φανατικοί ταλιμπάν τον απήγαγαν και ζητούν ή λύτρα ή... να αλλαξοπιστήσει!

Οι Έλληνες Εθελοντές, οι Γιατροί του Κόσμου και ο Απόδημος Ελληνισμός ξεκίνησαν προσπάθεια συλλογής υπογραφών με στόχο να πιέσουν στη συνέχεια τις πακιστανικές αρχές.


Αγωνιώδεις προσπάθειες. Μπείτε στην Ιστοσελίδα: http://www.mdmgreece.gr/
και υπογράψτε!
και προωθείστε σε φίλους!

ή πατείστε, για να ενημερωθείτε περισσότερο, εδώ : και εδώ :




2η άμεση κοινωνική δράση : Ας βοηθήσουμε τους Έλληνες νεολαίους της Θράκης που συγκεντρώνουν ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ.

Μπείτε στην ιστοσελίδα που δημιούργησε η επιτροπή αυτής της πρωτοβουλίας αφού ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ : http://www.proxeneio-stop.org/
και υπογράψτε!
και προωθείστε σε φίλους!




Για την κατάργηση του Τουρκικού προξενείου από την Ελληνική Θράκη, που δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, εκτός από το να επιδιώκει να «τουρκοποιήσει» Έλληνες πολίτες και από το να προσπαθεί με την ανοχή μας να «Κυπροποιήσει» τη Θράκη;





3. Γενικές ενημερώσεις από τα θέματα των Συλλόγων:






ε) Ευπρόσδεκτοι είστε, όσοι έχετε φωτογραφικό υλικό, να λάβετε μέρος στην ολοκλήρωση της έρευνάς μου για τον αρχαίο Άτραγα.



Καλή επιτυχία,
για τα μέλη και τους φίλους

Μ.Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: